Τελικά, ο Ιταλός τραγουδιστής Damiano David, έκανε χρήση κοκαΐνης στη Eurovision ή όχι; Παιδιά, συγγνώμη αν χαλάμε την εικόνα του ροκ σταρ που είχαν πλάσει κάποιοι στο μυαλό τους, αλλά όχι, ο frontman των Maneskin ήταν καλό παιδί και το μόνο που ήπιε, ήταν λίγο νεράκι. Η μεγάλη είδηση που προέκυψε ωστόσο από τον 65ο Διαγωνισμό Τραγουδιού στο Ρότερνταμ, ήταν άλλη. Το Pornhub, η σελίδα που επισκέπτεται ο φίλος σας ή φίλη σας και όχι εσείς, σημείωσε πτώση στα νούμερά του λόγω της Eurovision.

Τα στοιχεία είναι πραγματικά και προέρχονται από το Pornhub Insights που παρακολουθεί τον τρόπο με τον οποίο τα μεγάλα γεγονότα γύρω μας δεν ξέρουμε γιατί η Eurovision ανήκει σε αυτά επηρεάζουν τη χρήση στον ιστότοπο και την προβολή πορνό στο διαδίκτυο. Η υπηρεσία διαπίστωσε ότι όλο το βράδυ του τελικού 2021, οι περισσότερες χώρες που συμμετείχαν, είχαν κατά μέσο όρο περίπου 7-11% λιγότερους χρήστες Pornhub από ότι συνήθως.

via GIPHY

Σύμφωνα με την έκθεση, η Μάλτα και η Ισλανδία – και οι δύο τοποθετημένες στις πρώτες δέκα θέσεις – ήταν οι λιγότερο δραστήριοι συγκεκριμένη νύχτα, με το Pornhub να βλέπει πτώση κατά 30% των μέσων χρηστών κατά τη διάρκεια του φινάλε. Από κοντά και η Λιθουανία. Η Ιταλία, η νικήτρια χώρα για το 2021, είδε μια άνοδο 4% από το συνηθισμένο πριν από τον τελικό αφού ο ιταλικός λαός φάνηκε σίγουρος για τη νίκη του. Μάλιστα, πολλοί επέστρεψαν στο Pornhub λίγο πριν δοθεί το βραβείο.

Η πτώση των αριθμών του Pornhub δεν είναι τεράστια, δεδομένου ότι ο ιστότοπος σημειώνει συχνά διακυμάνσεις στον αριθμό των χρηστών του κατά τη διάρκεια σημαντικών εκδηλώσεων, όμως το τι συνέβη τη νύχτα της Eurovision, μας λέει.. Οι εκλογές των ΗΠΑ για το 2020, ήταν μία από αυτές τις περιπτώσεις ενώ, αντίθετα, όπως θα περίμενε κανείς, η συνολική χρήση του Pornhub σημείωσε μεγάλη αύξηση κατά τη διάρκεια της πανδημίας.