Η είδηση ότι στην Πάρο γυρίζεται το ριάλιτι Are you the one, είναι γνωστή καθώς παίζει εδώ και μέρες σε διάφορες γνωστές σελίδες της χώρα μας. Είναι πολύ πιθανό να γνωρίζετε επίσης ότι πρόκειται για ένα «ερωτικό» ριάλιτι, γερμανικής παραγωγής που προβάλλεται στο MTV και ότι οι κάτοικοι του νησιού, δεν ξέρουν πώς ακριβώς να διαχειριστούν τα όσα συμβαίνουν στον τόπο τους.

Είχαμε ακόμα και ανακοίνωση η οποία βέβαια δεν την έχει υπογράψει η πλειοψηφία: «Πρόκειται για ένα τηλεοπτικό προϊόν (reality show) υποβαθμισμένης ποιοτικής απόψεως με έντονο σεξουαλικό περιεχόμενο, που απευθύνεται προφανώς στα κατωτέρα ένστικτα του τηλεοπτικού κοινού στο οποίο συμμετέχουν νεαρά ανύπαντρα άτομα, δέκα άνδρες και δέκα γυναίκες οι οποίοι συμβιώνουν σε κοινή κατοικία με σκοπό να δημιουργήσουν ερωτικές σχέσεις». Αυτό είναι ένα μέρος της ανακοίνωσης που εξέδωσε μια δικηγορική εταιρεία για λογαριασμό επιχειρηματία που ζητούσε τη διακοπή των τηλεοπτικών γυρισμάτων. Τελικά, έφαγε άκυρο.

Ο κ. Αγαπηνός και το γραφείο του κατέθεσε αίτηση για ασφαλιστικά μέτρα διότι, όπως υποστηρίζει, η συμπεριφορά των μελών της παραγωγής δημιουργεί μεγάλο πρόβλημα σε κατοίκους της περιοχής όπως επίσης και ενοίκους άλλων κατοικιών στην ευρύτερη περιοχή. Τα ασφαλιστικά μέτρα βρήκαν σε τοίχο και απορρίφθηκαν. Βέβαια, παρά τα όσα δηλώνει το δικηγορικό γραφείο, δεν υπάρχουν παράπονα από τους κατοίκους του νησιού.

Ακόμα και ο δήμαρχος του νησιού, υποστήριξε ότι «μείναμε έκπληκτοι με όλη αυτή τη δημοσιότητα. Εμείς θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να υπερασπιστούμε τα συμφέροντα του νησιού μας. Τα τελευταία χρόνια το νησί μας επιλέγεται από παγκόσμιες παραγωγές μεταξύ πολλών τοπ προορισμών. Μας επιλέγουν γι’αυτό που είμαστε. Στους δημόσιους χώρους δεν υπήρχε κάτι που να προσβάλει την δημόσια αιδώ. Εμείς ως δήμος στα συλλογικά μας όργανα θα εξετάσουμε για την υποβολή αγωγής για δυσφήμιση του νησιού μας κατά παντός υπευθύνου».

Ρε, καλοκαίρι είναι, αφήστε τα παιδιά να ξεδώσουν.