Χθες, Τρίτη και η Ντόρα Μπακογιάννη φιλοξενήθηκε στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΪ και κάθε φορά που γίνεται αυτό, μας χαρίζει και από ένα διαμαντάκι. Το ίδιο συνέβη και όταν μίλησε για το Πάσχα και τις διακοπές της. Τώρα, μεταξύ άλλων, συζητήθηκε και το θέμα της μαφίας στη χώρα μας που τους τελευταίους μήνες, μοιάζει να έχει αρκετή δουλειά. Αυτό το άρθρο ίσως σε βοηθήσει να καταλάβεις καλύτερα τι εννοούμε.

Η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, τοποθετήθηκε στην αρχή για τη Θράκη, τη μουσουλμανική μειονότητα, τον Μεβλούτ Τσαβούσογλου και τις ελληνοτουρκικές σχέσεις. Όταν η συζήτηση οδηγήθηκε στην επικαιρότητα, δηλαδή τη μαφία, μας χάρισε ένα χαμόγελο. «Μπορούμε να τελειώσουμε κάποια στιγμή και στη χώρα μας με τη μαφία;» ήταν η ερώτηση, με την Ντόρα Μπακογιάννη απλά να γελάει πριν δώσει μια κάπως, περίεργη απάντηση, η οποία μάλλον οφείλεται στην παραμονή της στην Αθήνα το Πάσχα.

«Μην ξεχνάμε ότι η Ελλάδα είναι η βασική ευρωπαϊκή χώρα των Βαλκανίων και η πανβαλκανική μαφία, φαίνεται για δικούς της λόγους, ενδεχομένως και λόγω της πανδημίας, έχει αποφασίσει να μεταφερθεί στη χώρα μας».

https://t.co/u77oPwddX2

 

Ενδεχομένως και λόγω της πανδημίας, ο καθένας κάνει ό,τι θέλει σε αυτή τη χώρα παρά τα όσα διαφημίζει ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης.