Σήμερα είναι η μέρα της Αφροδίτης Λατινοπούλου. Και αυτό είναι πολύ λογικό. Τα όσα είπε χθες το βράδυ δημόσια, προκάλεσαν -δικαίως- σφοδρές αντιδράσεις και μια σύντομη βόλτα στα social media, είναι αρκετή για να το επιβεβαιώσει κάποιος. Η πολιτεύτρια της Νέας Δημοκρατίας, τα «έβαλε» με τις γυναίκες που απλά δεν επιθυμούν να ακολουθήσουν συγκεκριμένα πρότυπα και αποκάλεσε «αποκρουστικές» όσες έχουν τρίχες, ραγάδες ή κυτταρίτιδα

Τα σχόλια από τους χρήστες του Twitter έπεσαν βροχή για να πάρουν σειρά και τα υπόλοιπα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Ένα από τα άτομα που θέλησαν να απαντήσουν στην Αφροδίτη Λατινοπούλου είναι και ο Παύλος Χάππιλος, ένα άτομο που λατρέψαμε για τη γενικότερη στάση του στο MasterChef. Ο Παύλος, λοιπόν, τόνισε μερικά σημεία που, τελικά, το 2021, δεν είναι και τόσο αυτονόητα. «Ο μόνος αρμόδιος κριτής του τι είναι φυσικό είναι η ίδια η φύση», σχολίασε μεταξύ άλλων, για να βάλει μια και καλή τα πράγματα στη θέση της.

«Καλημέρα και καλό μήνα ελπίζω να’ ήσαστε όλ@ καλά. Θα ήθελα να δώσω μια απάντηση στην κυρία Αφροδίτη Λατινοπούλου για τα πράγματα που είπε σήμερα στο Instagram της: Ας ξεκινήσουμε από το γεγονός ότι κανείς δεν προσπαθεί να σου επιβάλλει πρότυπο ομορφιάς, αντιθέτως εσύ προσπαθείς να επιβάλλεις τα δικά σου πρότυπα ομορφιάς. Το τί επιλέγει να κάνει μια γυναίκα με το σώμα της είναι καθαρά δικιά της υπόθεση και δε νομίζω ότι σε επηρεάζει τόσο πολύ για να βγεις και να είσαι τόσο θυμωμένη.. για κάτι που πραγματικά δε σε επηρεάζει.

Επίσης θα ήθελα να αφήσουμε γενικότερα τους όρους “φύση”, “φυσικός” κ.ο.κ …στη φύση. Νομίζω ότι ο μόνος αρμόδιος κριτής του τι είναι φυσικό, είναι η ίδια η φύση, και εάν εκ φύσεως μια γυναίκα έχει τρίχες στη μασχάλη δεν υπάρχει συζήτηση. Εάν εκ φύσεως μια γυναίκα έχει τρίχες στα χέρια δεν υπάρχει συζήτηση. Αν εκ φύσεως γεννιέται ένα παιδί γκέι, τρανς, whatever, δεν υπάρχει συζήτηση. Δε θα κρίνεις εσύ, τι είναι φυσικό, τι όχι. Ναι, δεν μπορώ να καταλάβω όλη αυτή την επίθεση μια τόσο ωραία μέρα, αρχή του καλοκαιριού… Δηλαδή κάτι άλλο δεν μπορούσες να κάνεις σήμερα; Αυτά από εμένα, ελπίζω να είστε καλά. Εάν έχεις οποιαδήποτε απορία Αφροδίτη μου, εδώ είμαι πάρε με να μιλήσουμε να τα λύσουμε γιατί θεωρώ ότι έχεις κάποιες, ας το πούμε διαστρεβλωμένες απόψεις. Ευχαριστώ, καλή σας μέρα!»

https://t.co/H4MCQGq6Qc

 

Παύλο, εμείς ευχαριστούμε.