Δυο μαφιόζικες εκτελέσεις σε 12 ώρες στην Αττική, προστέθηκαν στη λίστα της κανονικότητας. Δύο στρατόπεδα, 15 φατρίες και 8 υποομάδες. Από το 2009 έως 2021, σε μία 12ετία εκτελέστηκαν: 45 συμβόλαια θανάτου, δεκάδες απόπειρες. Συνολικά στο οργανωμένο έγκλημα αυτή την ώρα υπάρχουν 24 εκτελέσεις συμβολαίων θανάτου. Να μας πουν σε ποιες γειτονιές μην μας πάρει ξώφαλτσα καμία σφαίρα πηγαίνοντας στο περίπτερο.

Τι ακούμε στα δελτία ειδήσεων; Όλες οι υποθέσεις εξακολουθούν να είναι ανοιχτές. Οι δράστες είναι συνήθως πληρωμένοι δολοφόνοι από το εξωτερικό. Αμέσως μετά την εκτέλεση των συμβολαίων θανάτου, επιστρέφουν στις πατρίδες τους. Με αίμα σφραγίζει η μαφία τα συμβόλαια θανάτου.

https://t.co/5O7uwboYD0

Ο κ. Μ. Χρυσοχοΐδης φυσικά και γνωρίζει την εξέλιξη της ελληνικής μαφίας από ερασιτεχνικές ομάδες προστασίας μαγαζιών της νύχτας σε επιχείρηση μέσα σε δέκα χρόνια. Το είπε και στο πρωτοσέλιδο των Νέων. «Υπάρχει η μαφία του Βορρά και η μαφία του Νότου». Και οι σφαίρες πέφτουν straight through…

https://t.co/7FG3pIfPwV

Ο υπουργός καταθέτει υπόμνημα στον Άρειο Πάγο. Αυτό, τίποτα άλλο. «Το οργανωμένο έγκλημα είναι σήμερα ίδιου, ίσως και μεγαλύτερου μεγέθους απειλή όπως ήταν η τρομοκρατία πριν από 20 χρόνια», υποστηρίζει ο κ. Χρυσοχοΐδης στα Νέα. Καλησπέρα.

Ξεκαθάρισμα νονών της νύχτας. Στο φως της μέρα. Δεν πιστεύουμε πλέον ότι το ζούμε. Ο Αριστείδης Παππάς δολοφονείται στα Σεπόλια, σκοτώθηκε με οκτώ σφαίρες, μέσα σε καφενείο μέρα μεσημέρι. Στο ΣΚΑΪ έβγαλα σε γράφημα και τον χάρτη, γεωγραφικό, της ελληνικής μαφίας. Ένα συμβόλαιο θανάτου κάθε δύο μήνες εκτελείται με στόχους μέλη της ελληνικής μαφίας τα τελευταία 4 χρόνια.Έχουν στον Άρειο Πάγο 500 ονόματα (499 επειδή δολοφονήθηκε ο πυγμάχος Τάσος Μπερδέσης). Σκοτώνονται για να μείνουν ελάχιστοι από τους διεκδικητές των μαγαζιών/χρημάτων της  Μυκόνου. Ξεπλένουν χρήμα σε φωτοβολταϊκά πάρκα, σε ξενοδοχεία και εστιατόρια.

Ο Πυγμάχος του Μένιου Φουρθιώτη

Ο Τάσος Μπερδέσης εργαζόταν και για τη φύλαξη του Μένιου Φουρθιώτη μετά το Survival Secret, το Documento τα λέει. Το 2015 αντιμετώπισε κατηγορίες για ένταξη σε εγκληματική οργάνωση και εκβίαση. Τουλάχιστον δέκα πυροβολισμούς δέχθηκε ο 39χρονος πρώην πυγμάχος, που έπεσε νεκρός το πρωί της Δευτέρας στην περιοχή της Βάρης. Το θύμα προπονούνταν σε υπαίθριο στίβο αθλητικού συλλόγου που βρίσκεται στην οδό Ανδρέα Παπανδρέου στη Βάρη. Πορτιέρης, πυγμάχος, προστασία, τηλεαστέρας, μικροσελέμπριτι. Ξέρεις.

9 Απρίλιου δολοφονείται ο Γιώργος Καραϊβάζ έξω από το σπίτι του στον Άλιμο με δέκα σφαίρες.Οι αστυνομικοί συνέλεξαν από τον τόπο του εγκλήματος 17 κάλυκες από πυροβόλο όπλο.  Ο Ντίμης Κορφιάτης που γαζώθηκε μια Παρασκευή με Καλάσνικοφ σε ισόγειο γραφείο φίλου του στο κέντρο της Ζακύνθου. Τον Ιούνιο του 2020 τον Ιούνιο με 45αρι πιστόλι επιτέθηκαν άγνωστοι κατά του ξενοδόχου τραυματίζοντας βαριά τον ίδιο και σκοτώνοντας την σύζυγό του, με την οποία και ο ξενοδόχος είχε αποκτήσει τρία παιδιά.

Βράδυ Σαββάτου 15/5 δολοφόνησαν τον 58χρονο πρώην πυγμάχο, ο οποίος βρισκόταν στην οδό Ιφιγενείας, στην περιοχή της Μεταμόρφωσης. Το θύμα της εκτέλεσης ήταν παλαίμαχος πυγμάχος της ΑΕΚ, ένα από τα πιο γνωστά ονόματα στον κόσμο της νύχτας, με το παρατσούκλι «Κεφάλας» και είχε απασχολήσει στο παρελθόν τις Αρχές για υποθέσεις εκβιασμών. Ο 58χρονος Μιχάλης Καπίρης ή αλλιώς “Κεφάλας” ήταν ιδιαίτερα αγαπητός στις περιοχές της Νέας Φιλαδέλφειας, Μεταμόρφωσης, Ηρακλείου Αττικής και Νέας Ιωνίας. Σε αυτές τις περιοχές ήταν και η ακτίνα δράσης του κατά την τελευταία 30ετία.

https://t.co/99QzpePdOC

Στις 30 Μαϊου έπεσε νεκρός ένας 34χρονος Αλβανός με το όνομα «Άρης» ενώ βρισκόταν σε καφετέρια στα Σεπόλια. Ο δράστης πυροβόλησε 8 φορές το θύμα χωρίς να μπει μέσα στην καφετέρια, ενώ στη συνέχεια έφυγε πεζός μέσω. Την ώρα που ο ένοπλος άνοιξε πυρ, ανυποψίαστοι πολίτες έπιναν καφέ ακριβώς δίπλα του. Στις 31 Μαΐου ο γνωστός πυγμάχος Τάσος Μπερδέσης λίγο πριν τις 9 το πρωί δέχτηκε δολοφονικά πυρά την ώρα που έφτασε στο χώρο άθλησης στην οδό Ανδρέα Παπανδρέου στη Βάρη.

Η ελληνική «Καμόρα» φέρεται να είναι χωρισμένη σε δύο κύρια στρατόπεδα των βορείων και νοτίων προαστίων και, σύμφωνα με στοιχεία που επικαλείται ο τηλεοπτικός σταθμός ΣΚΑΪ. Αλλά με τις δολοφονίες του τελευταίου 48ώρου όλα δείχνουν ότι δείχνει ότι μακελεύονται για να γίνει ξεκαθάρισμα ακόμα και για μικρούς «λογαριασμούς». Αριθμούν 350 «πρωταγωνιστές» και 250 «βοηθητικούς». Αντί για ζακέτα θα μας λένε οι μανάδες μας “αλεξίσφαιρο να πάρεις”.

https://twitter.com/Gina8_12/status/1399750353915158530?ref_src=twsrc%5Etfw

Ο 39χρονος πυγμάχος ήταν ο μεγάλος νικητής ριάλιτι επιβίωσης και κέρδισε το χρηματικό έπαθλο των 150.000 ευρώ. Αυτά.