Ο Εντ Σίραν μετά το Game of Thrones ήθελε να παίξει και στα Φιλαράκια

The Routine: Η άβολη στιγμή που η Μόνικα αντικαθιστά τον Ρος με τον Εντ Σίραν, να πέσει το βίντεο.

Ο Εντ Σίραν μετά το Game of Thrones ήθελε να παίξει και στα Φιλαράκια

The Routine: Η άβολη στιγμή που η Μόνικα αντικαθιστά τον Ρος με τον Εντ Σίραν, να πέσει το βίντεο.


Ο Ed Sheeran δημοσίευσε ένα βίντεο στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram χθες το βράδυ, όπου αυτός και η ίδια η Monica Geller, δηλαδή η Courteney Cox, επαναπροσδιορίζουν/ αναβιώνουν/ νιώθουν τον εμβληματικό (και αμήχανο) χορό γνωστό στους φαν των Friends ως "The Routine".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ed Sheeran (@teddysphotos)

Η ιδέα της επανένωσης ξεκίνησε μόλις λίγα χρόνια μετά την ολοκλήρωση της σειράς το 2004. Τον Φεβρουάριο του 2020, όταν η σειρά γιόρταζε την 25η επέτειό της, η WarnerMedia ανακοίνωσε μια ειδική επανένωση. Εκείνη την εποχή αναφέρθηκε ότι το συνολικό ποσό που δαπανήθηκε για το Friends: The Reunion, σύμφωνα με το Deadline, θα μπορούσε να είναι 20 εκατομμύρια δολάρια.

Όταν χτύπησε η πανδημία, το ερώτημα στη συνέχεια έγινε πώς θα επηρέαζε την καταγραφή της ειδικής επανένωσης. Τον περασμένο Απρίλιο επιβεβαιώθηκε ότι το special show καθυστέρησε, χωρίς συγκεκριμένο χρονικό πλαίσιο, αλλά θα έχανε την κυκλοφορία του HBO Max. Η κωμική σειρά είναι πλέον με τις δέκα σεζόν στις βιβλιοθήκες του HBO Max και σύμφωνα με πληροφορίες κόστισε WarnerMedia 425 εκατομμύρια δολάρια.

Το ριγιούνιον "Friends" ξεκίνησε τις προβολές του στην Κίνα την ίδια μέρα που άρχισε να προβάλλεται στις ΗΠΑ, μόνο που οι τρεις κινεζικές πλατφόρμες βίντεο που μετέφεραν το ειδικό επεισόδιο το μετέδωσαν σε μια έκδοση του με κομμάτια που έλειπαν. Οι θαυμαστές απογοητεύτηκαν όταν ανακάλυψαν ότι οι εμφανίσεις από τη Lady Gaga, τον Justin Bieber και τους BTS στο "Friends: The Reunion" αφαιρέθηκαν.

  • ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΜΑΣ ΣΤΟ ΦΟΥ.ΜΠΟΥ
Διάβασε ακόμα