Φήμες λένε πως ποτέ κανείς δεν χόρτασε τηγανητές πατάτες και Άνια Τέιλορ-Τζόι. Βασικά εμείς το λέμε, αλλά ευτυχώς δεν χρειάζεται να στερηθούμε τη δεύτερη τουλάχιστον, μιας και η επερχόμενη ταινία που πρωταγωνιστεί, “Last Night in Soho”, έχει πλέον επίσημο τρέιλερ.

Στη νέα ταινία του Έντγκαρ Ράιτ πρωταγωνιστούν η Τομαζίν ΚακΚένζι και η Άνια Τέιλορ-Τζόι ενσαρκώνοντας δυο ταλαντούχα νεαρά κορίτσια από την επαρχεία, τα οποία παλεύουν να βρουν τη θέση τους στο κεντρικό Λονδίνο. Απλώς σε διαφορετικό timing. Συγκεκριμένα, η μια στο 2019 και η άλλη στο 1965. Με κάποιο τρόπο όμως, o χώρος και ο χρόνος δεν στέκονται εμπόδιο στο να αναπτυχθεί μεταξύ τους σταδιακά ένας μυστηριώδης σύνδεσμος. Σε άλλα νέα, ο Ράιτ, μετά το Shaun of Dead και το Hot Fuzz, και μετά την επιτυχία του Baby Driver, βουτάει στα βαθιά, σοβαρεύει κάπως απότομα και σερβίρει ένα ψυχολογικό θρίλερ που παίζει ανάμεσα σε Λονδίνο των 60s και στο σήμερα.

Το τρέιλερ, πέραν του ότι θα σου προσφέρει glimpse μαγείας, γοητείας και του πιο ευγενικού είδους σεξ απίλ που υπάρχει εκεί έξω, αυτό της υπεργαμάτης Τέιλορ Τζόι, θα σε κάνει να προσγειωθείς απότομα σε μια κυνική αλήθεια: αυτό που παρακολουθείς είναι το τρέιλερ ενός ψυχολογικού θρίλερ. Ναι, ειδικά τα τελευταία δευτερόλεπτα. Παρά τα νέον χρώματα, τη μισή 60s κάπως ονειρική αισθητική, είναι ακόμα θρίλερ.

Ο Έντγκαρ Ράιτ έχει δηλώσει σχετικά, πως στο μυαλό του είχε ταινίες όπως η Αποστροφή του Πολάνσκι, το Don’t Look Now και το Suspiria. Η ταινία αναμένεται να προβληθεί τον προσεχή Οκτώβριο και ανυπομονούμε γιατί δεν περνάει χρονιά χωρίς φρέσκο υλικό από Άνια. Σωστά; Σωστά.