Γιατί ο Πολ Ραντ, που υποδυόταν τον σύζυγό της Φοίβης, Μάικ, και ο Κόουλ Σπράους, που έπαιζε τον γιο του Ρος, Μπεν, δεν συμμετείχαν στην επανένωση; Γιατί παιδιά μου, από όπου κι αν το δεις, είναι ο πιο διάσημος και από τους έξι και έκλεβε την παράσταση. Τι να κάνουμε τώρα;

https://twitter.com/hashtag/FriendsReunion?src=hash&ref_src=twsrc%5Etfw

“Λοιπόν, δεν μπορούσαμε να τους έχουμε όλους, γιατί είναι μόνο μια ώρα και 45 λεπτά. Και πρέπει να δώσετε προσοχή – το κύριο μέρος του ειδικού επεισοδίου έπρεπε να είναι για τα έξι μέλη του καστ. Έτσι δεν μπορείτε να έχετε πάρα πολλά cameos επειδή φυσικά, υπήρχαν εκατοντάδες καταπληκτικοί άνθρωποι που ήταν στο Friends όλα αυτά τα χρόνια. Δυστυχώς, δεν μπορούσαμε να τους βάλουμε όλους μέσα”, δήλωσε ο Ben Winston, ο οποίος σκηνοθέτησε την ειδική επανένωση.

https://t.co/PrXk0CgRdt

Ο Γουίνστον σημείωσε επίσης ότι, δεδομένης της υπάρχουσας παγκόσμιας πανδημίας, είναι δύσκολο για τους ανθρώπους να ταξιδέψουν. “Ήταν μια νύχτα που αυτά τα έξι [κύρια μέλη του καστ] ήταν διαθέσιμα. Ο συγχρονισμός ήταν απίστευτα δύσκολος. Έτσι, ξέρετε, αν δεν ήσασταν διαθέσιμοι στις 7 Απριλίου στις 8 μ.μ., τότε, δυστυχώς, δεν θα μπορούσατε να πάρετε μέρος σε αυτό το ειδικό σόου».

Είναι επίσης πάρα πολύ πιθανό ο Πολ Ραντ να έλειπε σε γυρίσματα στο εξωτερικό για τις ανάγκες της ταινίας Ant-Man and the Wasp: Quantumania.

https://twitter.com/hashtag/FriendsReunion?src=hash&ref_src=twsrc%5Etfw

Τώρα πέστε να με φάτε αλλά πώς χώρεσαν οι άσχετοι Τζέιμς Κόρντεν, Lady Gaga και ο Τζάστιν Μπίμπερ;

https://twitter.com/hashtag/friendsreunion?src=hash&ref_src=twsrc%5Etfw

Αν και ο Paul Rudd δεν ήταν στην επανένωση, έχουμε αλιεύσει μερικά χαριτωμένα πλάνα από το φινάλε της σεζόν Friends το 2004, που δείχνουν τον Paul να κινηματογραφεί την τελευταία σκηνή της παρέας χρησιμοποιώντας μια βιντεοκάμερα.