Οι ΗΠΑ, έχοντας πάρει τους εμβολιασμούς πολύ σοβαρά και γνωρίζοντας πως για το σεξ (ΟΚ, και τον έρωτα) γίνονται όλα σε αυτόν τον κόσμο, επιστρατεύει τα dating apps για να πείσει τους δύσπιστους, but still horny Αμερικανούς να περάσουν μια βόλτα από το πιο κοντινό εμβολιαστικό κέντρο. Σε άλλα νέα, Λευκός Οίκος και dating apps ενώνουν τις δυνάμεις τους.

Οι εμβολιασμένοι χρήστες των εφαρμογών Tinder, Hinge, Bumble και Badoo θα έχουν δωρεάν πρόσβαση σε μερικά premium features. Τα apps OkCupid, Chispa, BLK και Match προσφέρουν ένα έξτρα μπουστάρισμα στα προφίλ των εμβολιασμένων, ώστε να τα βλέπουν πρώτα πρώτα οι άλλοι χρήστες.

Επιπλέον, θα υπάρχουν διάφορα badges και stickers που θα μπορούν οι χρήστες να συμπεριλαμβάνουν στα προφίλ τους ώστε να προβάλουν ότι έχουν εμβολιαστεί, ενώ θα προστεθούν και «φίλτρα» για όποιον θέλει να κάνει match αποκλειστικά με εμβολιασμένους χρήστες.

«Τα άτομα που προβάλουν την κατάσταση εμβολιασμού τους έχουν 14% παραπάνω πιθανότητες να βρουν match», διαβάζουμε στο BuzzFeed πως είπε η Andy Slavitt, σύμβουλος για θέματα COVID-19 στον Λευκό Οίκο. «Έχουμε επιτέλους βρει το ένα πράγμα που μας κάνει όλους πιο ελκυστικούς», ανέφερε στη συνέντευξη τύπου, χρησιμοποιώντας ευρήματα μιας έρευνας που διεξήγαγε το OkCupid.

Τα νέα αυτά features θα είναι διαθέσιμα από την ερχόμενη εβδομάδα.