Εδώ και περίπου 8 μήνες, ο καταζητούμενος και καταδικασμένος για συμμετοχή στην εγκληματική οργάνωση της Χρυσής Αυγής, Χρήστος Παππάς παραμένει άφαντος σε ένα κυνηγητό δίχως τελειωμό που έχει εξελιχθεί σε φιάσκο για την ελληνική αστυνομία.

Για το πού βρίσκεται ο Χρήστος Παππάς έχουν ακουστεί και γραφτεί πολλά ενώ η υποψία ότι μπορεί να έχει διαφύγει στο εξωτερικό, είναι έντονη. Αυτό, βέβαια, δεν είναι εμπόδιο για τον Στέφανο Χίο και το δημοσιογραφικό του δαιμόνιο αφού τον εντόπισε -χωρίς να ξέρουμε το πώς φυσικά- και τον έκανε συνέντευξη.

Η αναζήτηση του Χρήστου Παππά συνεχίζεται, αλλά μέχρι τότε, οι αρχές θα διαβάσουν στο περίπτερο το εξώφυλλο της εφημερίδας (που λέει ο λόγος) Μακελειό. Ο καταζητούμενος βρίσκεται στην πρώτη σελίδα με ένα «είστε αίμα & θάνατος, δεν παραδίνομαι» να βρίσκεται κάτω από τη φωτογραφία του ενώ στα αριστερά, κάνει και την εμφάνισή του και ο Γεώργιος Παπαδόπουλος.

Στο κάτω μέρος της σελίδας, διαβάζουμε με κόκκινα γράμματα: «Τι εξομολογείται για τον στρατηγό πατέρα του, συνεργάτη του Γ. Παπαδόπουλου, που πέθανε Μ. Παρασκευή και κυνηγημένος δεν πήγε στην κηδεία του».