Ο Dexter επιστρέφει και λαχταράει να αγοράσει ένα μαχαίρι

Το πρώτο teaser κυκλοφόρησε οι φανατικοί της σειράς δεν ξέρουν πώς να το διαχειριστούν.

Ο Dexter επιστρέφει και λαχταράει να αγοράσει ένα μαχαίρι

Το πρώτο teaser κυκλοφόρησε οι φανατικοί της σειράς δεν ξέρουν πώς να το διαχειριστούν.


Χαρτί και στιλό: 19 Primetime Emmy Awards, υποψήφια για 7 Χρυσές Σφαίρες (κέρδισε τις 2), περισσότερα από 10 Creative Arts Emmy Awards, υποψήφια για 8 Screen Actors Guild Awards (κέρδισε 1), 14 Satellite Awards (κέρδισε τα μισά) και 5 Writers Guild of America Awards. Αυτές είναι μερικές από τις διακρίσεις της τηλεοπτικής σειράς Dexter, η οποία προβαλλόταν για οκτώ χρόνια μέχρι και το 2013, έχοντας σταθερά φανατικό κοινό.

Και επειδή ζούμε σε μια εποχή που η νοσταλγία βαράει «κόκκινο» (ίσως οφείλεται στο μεταπανδημικό σοκ), ο αγαπημένος μας χαρακτήρας, Dexter Morgan, ο οποίος εργάζεται ως τεχνικός ανάλυσης διασποράς αίματος στα αιματολογικά εργαστήρια της Αστυνομίας του Μαϊάμι, επιστρέφει με δέκα επεισόδια, όπως είχαμε ενημερωθεί πριν από μερικούς μήνες.

via GIPHY

Μετά τις πρώτες ανακοινώσεις που φυσικά ενθουσίασαν το τηλεοπτικό κοινό, έχουμε πλέον και το πρώτο επίσημο teaser. O πρωταγωνιστής περπατάει στους δρόμους μίας αμερικανικής επαρχιακής πόλης, χωρίς να γνωρίζουμε πια είναι, και οι κάτοικοι χαιρετούν τον Τζιμ Λίντσεϊ, όπως είναι πλέον το όνομά του. Εκείνος, απλά ανταποδίδει το χαμόγελο αλλά αν σκεφτούμε το παρελθόν του, δεν ξέρουμε κατά πόσο αυτό είναι αθώο.

Λίγο πριν το teaser φτάσει στο τέλος του, σταματάει μπροστά από μία βιτρίνα και το βλέμμα του πέφτει πάνω σε ένα μαχαίρι το οποίο είναι προς πώληση. Αυτό, θα το πάρουμε ως ένα καλό σημάδι...

  • ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΜΑΣ ΣΤΟ ΦΟΥ.ΜΠΟΥ
Διάβασε ακόμα