Κάποιοι τυχεροί είδαν το Reunion των Friends και τρελάθηκαν με το ντουέτο της Lady Gaga με τη Φοίβη.

https://www.youtube.com/watch?v=1yMhHYW-FfI

Σχεδόν 25 χρόνια πριν, γεννήθηκε το “Smelly Cat”. Αρχικά εισήχθη στο Friends Season 2 ως ένα από τα λιγότερο δημοφιλή τραγούδια της Φοίβης(Lisa Kudrow),γρήγορα έγινε η πιο εμβληματική μελωδία της σειράς, ακριβώς πίσω από το “I’ll Be There For You”. Φυσικά, έκανε μια επιστροφή στο HBO Max’s Friends: The Reunion, το οποίο συγκέντρωσε τους πρωταγωνιστές Κούντροου, Τζένιφερ Άνιστον, Κόρτνεϋ Κοξ, Ματ ΛεΜπλανκ, Μάθιου Πέρι και Ντέιβιντ Σουίμερ στο αρχικό Stage 24.

https://twitter.com/hashtag/FriendsTheReunion?src=hash&ref_src=twsrc%5Etfw

Το ντουέτο της Lisa Kudrow “Smelly Cat” με τη Lady Gaga ήταν ένας πραγματικός φόρος τιμής στο πόσο εδραιωμένο στην ποπ κουλτούρα έχει γίνει το τραγούδι.

https://t.co/mTjgjL34qr

“Μην ενθουσιάζεσαι, δεν το έχω κάνει εδώ και πολύ καιρό”, λέει η Kudrow καθώς εγκαθίσταται στον καναπέ The Central Perk. “Θα έπρεπε να είμαι η Φοίβη γι’ αυτό”, μιμείται, και μετά αμέσως μπαίνει στην προσωπικότητα του χαρακτήρα της. Το ντουέτο τους μετατρέπεται σε μπαλάντα και για να τα ξεπεράσει όλα, μια ομάδα τραγουδιστών του Ευαγγελίου εισέβαλε, για να κάνουν φωνητικά. Η Κούντροου ευχαριστεί τους πάντες στο τέλος, και μετά μουρμουρίζει χιουμοριστικά, “Εξακολουθώ να πιστεύω ότι είναι καλύτερα όταν είμαι μόνο εγώ”.

https://twitter.com/hashtag/Friends?src=hash&ref_src=twsrc%5Etfw

Οι στίχοι γράφτηκαν από τη συγγραφέα της 2ης σεζόν Betsy Borns, η οποία έγραψε το “The One With The Baby On The Bus”, το επεισόδιο όπου εμφανίζεται για πρώτη φορά το τραγούδι. (Σε μια συνέντευξη του Λάρι Κινγκ, η Κούντροου είπε ότι σκέφτηκε τη μελωδία.) Για να φρεσκάρεις τη μνήμη σου, στο επεισόδιο ο ιδιοκτήτης του The Central Perk, Terry, λέει στη Φοίβη ότι αντικαταστάθηκε από έναν επαγγελματία μουσικό, αφήνοντάς την χωρίς πουθενά να παίξει. Αφού τραγούδησε τραγούδια μίσους έξω από το καφέ, η Φοίβη τελικά συμφωνεί να διδάξει το “Smelly Cat” στην αντικαταστάτρια της, Στέφανι.