Τα συνθήματα, -κάθε είδους- απαιτούν φαντασία. Από τα συλλαλητήρια και τα σχολεία, μέχρι και τα γήπεδα, οι φωνές που ενώνονται για να περάσουν ένα μήνυμα, «πατούν» πάνω σε ένα ρυθμό και το επικοινωνούν, συνήθως, με λέξεις που κάνουν ομοιοκαταληξία. Εκτός και αν είστε Άγγλοι, οι οποίοι δεν νοιάζονται ιδιαίτερα και απλά τρολάρουν. Στην Ελλάδα, ιδίως οι οπαδοί των ομάδων, έχουν στον πυρήνα τους άτομα που στο βιογραφικό τους θα βρει κάποιος master στη συνθηματολογία.

Ένας τέτοιος οπαδός έκανε την εμφάνισή του στο ΔΑΚ Κοζάνης το απόγευμα της Τετάρτης για να δει από κοντά την ομάδα του. Η Κοζάνη κέρδισε τον Μακεδονικό Φούφα και έτσι είναι πολύ κοντά στην παραμονή της στην κατηγορία. Αυτό μπορεί να μην σας ενδιαφέρει αλλά έχουμε κάτι που σίγουρα θα σας κεντρίσει το ενδιαφέρον.

Στο γήπεδο βρέθηκε και ο Σάκης Ρουβάς. Ο δημοφιλής τραγουδιστής επισκέπτεται συχνά την περιοχή για επιχειρηματικές επαφές για μια εταιρεία με την οποία συνεργάζεται. Όχι, μην μας ρωτάτε αν πάρκαρε το αυτοκίνητό του σε κάποιο αρχαιολογικό χώρο, δεν ξέρουμε. Αυτό που ξέρουμε, όμως, είναι ότι κατά την αποχώρησή του, ένας Κοζανίτης λεξιπλάστης με master στη συνθηματολογία, χρησιμοποίησε το όνομα και το επώνυμο του Σάκη Ρουβά, για να κάνει τη γνωστή «επίθεση» στον Πειραιά σε μία μάλλον αστεία και λίγο άβολη στιγμή.