Ο Bloody Hawk μας είχε προετοιμάσει πριν από λίγες μέρες για το νέο του single, Al Dente και τώρα που κυκλοφόρησε και το ακούσαμε, είναι όπως ακριβώς το περιμέναμε: ανεξέλεγκτο. Η αλήθεια είναι βέβαια πως δεν περιμέναμε τίποτα λιγότερο από τον νεαρό ράπερ που έχει βαλθεί να κυριαρχήσει σε αυτό που κάνει με τον δικό του, αληθινό και ιδιαίτερο τρόπο.

Πριν φτάσουμε στο Al Dente, όμως, ο Νίκος μας έδωσε ένα ακόμα δυνατό κομμάτι που είχε «σκάσει» στο Instagram μια άνευρη Δευτέρα μόνο και μόνο για να μας ανεβάσει το ηθικό. Και γιατί η Τετάρτη δεν φημίζεται και αυτή για τη ζωντάνια της, ο Bloody Hawk αποφάσισε να μας δώσει σήμερα το νέο το κομμάτι που όμως φαίνεται, θα κάνει τα ηχεία μας να κλάψουν από τα μπάσα και την επανάληψη.

Αυτό το ραπ είναι η ζωή μου/ είναι περήφανοι οι δικοί μου/ δεν πουλάω την ψυχή μου/ όλη πόλη είναι μαζί μου, λέει ο Bloody Hawk και οι λέξεις του πατάνε πάνω σε ένα «άρρωστο» beat που δύσκολα θα ξεχάσουμε. Η αρχή έγινε στο Spotify αλλά από αύριο, θα κυκλοφορήσει και στο YouTube. Μέχρι τότε, πατήστε απλά το play.