Για την καψούρα μπορείς να κάνεις πολλά. Βασικά, για την καψούρα έχεις οδηγήσει χιλιόμετρα για να δεις τον έρωτα, έχεις στείλει τα πιο γλοιώδη μηνύματα, που σήμερα τα διαβάζεις και κριντζάρεις. Για την καψούρα έχεις κάνει την αποτρίχωση ρουτίνα, έχεις χάσει φίλους, έχεις πιει και έχεις φωνάξει. Γενικά, παιδιά για την καψούρα μπορεί κανείς να κάνει εμβόλιο και να το αφιερώσει στην κυρία Παγώνη, δηλώνοντας τίγκα ερωτευμένος. 

Δεν είναι αστείο. Ένα άνδρας που έκανε το εμβόλιο για τον κορωνοϊό, δηλώνει ιν λοβ, με την πρόεδρο της ΕΙΝΑΠ, Ματίνα Παγώνη. Αφού έκανε το εμβόλιο, ο μεγάλος φαν της κ.Παγώνη, φωτογραφήθηκε με ένα χαρτί στα χέρια με το οποίο πάνω κάτω ομολογεί πως για χάρη της εμβολιάστηκε. Για χάρη εκείνης και του έρωτα που τρέφει για το πρόσωπό της. ρομαντικός; Βεβαίως. 

«Κ. Παγώνη, εμβολιάστηκα για εσένα γιατί είμαι ερωτευμένος μαζί σου!», είναι το μήνυμα που έχει γράψει σε ένα χαρτί σχεδιάζοντας τρεις καρδιές και αφιερώνοντάς το σε εκείνη, ενώ κρατούσε στο χέρι του και μια άλλη καρδιά.

Όσο για εμάς, ας μένουμε να χαιρόμαστε που δε φάγαμε κανένα ghosting και σήμερα. Τουλάχιστον ακόμα.