Δεν τα αξίζουμε τα σκυλιά, και ένας τετράποδος φίλος από την Ηλεία είναι μια απόδειξη ακόμα για αυτό. Ένας σκύλος στην Ηλεία, περίμενε στωικά πάνω στο καπό του αυτοκινήτου με το οποίο επρόκειτο να μεταφερθεί ο κηδεμόνας του στο νοσοκομείο, μετά από τροχαίο ατύχημα, σαν άλλος Χάτσικο.

Χθες το πρωί, ο χειριστής του αγροτικού ελκυστήρα, πηγαίνοντας να κάνει εργασίες στα χωράφια μαζί με τον τετράποδο φίλο του, είχε ένα ατύχημα, με το τρακτέρ να ανατρέπεται και τον ίδιο να τραυματίζεται στο πόδι. Όλοι έτρεξαν να τον απεγκλωβίσουν και φρόντισαν για την άμεση μεταφορά του στο νοσοκομείο. Μετά από λίγο, έμειναν να κοιτάζουν τον σκύλο του, ο οποίος είχε μείνει καθισμένος στο καπό του αυτοκινήτου που θα τον μετέφερε στο νοσοκομείο, παρακολουθώντας με αγωνία την περιπέτεια του κηδεμόνα του.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο μικρούλης δεν απομακρυνόταν με τίποτα από το αυτοκίνητο, ούτε και όταν εκείνο ξεκίνησε για να μεταφέρει τον τραυματισμένο στο νοσοκομείο. Ναι, ο σκύλος αρνιόταν να τον αφήσει μόνο του.

Το best.gr τον αποκαλεί «χάτσικο» και κάτι μπήκε στο μάτι μας.