Είναι ένας και μοναδικός. Είναι αυτός που έβαλε το ελληνικό τραπ στον χάρτη (μπορεί και όχι). Είναι αυτός που θέλει κότερα και ελικόπτερα και που έκανε ένα ολόκληρο καλοκαίρι τον ελληνικό λαό να χτυπιέται με τα κομμάτια του στα κλαμπ. Είναι ο Mad Clip, ο ράπερ που μπορεί και παίζει κυνηγητό με την αστυνομία έτσι, για πλάκα.

Αυτός ο τεράστιος καλλιτέχνης, λοιπόν, έκλεισε χθες τα 33 χρόνια ζωής και δημιουργίας και όπως ήταν λογικό, το γιόρτασε μαζί με τους αγαπημένους του ανθρώπους. Πάντα fabulous, ποτέ boring, ο Mad Clip έσβησε τα κεράκια του στη Γλυφάδα και τα άτομα της παρέας του, του έκαναν ένα απίστευτο δώρο για να τον ευχαριστήσουν που υπάρχει.

Η κοπέλα του, Αρετή, η Ελένη Φουρέιρα, η Josephine και ο FY ήταν κάποιοι από τους επώνυμους που έδωσαν το παρών αλλά το «ζουμί» της υπόθεσης είναι άλλο. Στη μέση της πλατείας, στήθηκε ένα άγαλμα ή καλύτερα, μια προτομή (ελπίζουμε για λίγο).

Εντάξει, κάναμε ένα λάθος. Αυτός είναι ο Κριστιάνο Ρονάλντο σε μια μάλλον άτυχη καλλιτεχνική δημιουργία αλλά και η προτομή του Mad Clip δεν διαφέρει και πολύ. Βέβαια, για να τα λέμε όλα, είναι καλύτερη από αυτή του Πορτογάλου ποδοσφαιριστή.