Το La Casa De Papel, παρά το εντυπωσιακό του ξεκίνημα (με πολλά κενά στο σενάριο), έπαθε αυτό που παθαίνουν πολλές σειρές όταν ξεσπά ντόρος γύρω από αυτές: έχασε την μπάλα. Δεν είμαστε αχάριστοι, όμως. Η σειρά είχε και τις καλές της στιγμές και δικαίως απέκτησε εκατομμύρια θαυμαστές ανά το κόσμο μέσω της πλατφόρμας του Netflix.

Έτσι, ήταν ο λογικό ο κόσμος να περιμένει πώς και πώς τις ανακοινώσεις για τον τελευταίο κύκλο της ισπανικής σειράς και το Netflix, πιστό στο ραντεβού του, τις έκανε και μάλιστα μας χάρισε ένα καταιγιστικό teaser που μας προετοιμάζει περισσότερο για πόλεμο παρά για ληστεία.

 

Το φινάλε La Case De Papel θα χωριστεί σε δύο μέρη και θα αποτελείται από πέντε επεισόδια έκαστος. Πότε θα επιστρέψει ο αγαπημένος μας καθηγητής και η παρέα του; Το πρώτο μέρος θα κυκλοφορήσει στις 3 Σεπτεμβρίου και το δεύτερο μέρος στις 3 Δεκεμβρίου. Του 2021, έτσι, μην ανησυχείτε.

Στο ξεκίνημα του τρέιλερ, βλέπουμε την γνωστή σε όλους, μάσκα του Νταλί, να συνθλίβεται και την ομάδα να περνάει δύσκολα αφού δέχεται επίθεση από παντού σε ένα σκηνικό που δεν θυμίζει σε καμία περίπτωση ληστεία, αλλά γιατί μιλάμε για τη σειρά που έβαλε για τα καλά το «απρόβλεπτο» στη streaming ζωή μας, καλύτερα να κάνουμε υπομονή μέχτι τις 3 Σεπτεμβρίου.