Στη Ρόδο κυρίες και κύριοι, εκεί που ο κόσμος υποδέχθηκε τον ήρωα Τζέιμς Καφετζή μετά την αποχώρησή του από το Survivor, είχαμε μια ακόμα σκηνή βγαλμένη από τα πιο υπερρεαλιστικά μας όνειρα. Ένας αστυνομικός κατέστρεψε το αυτοκίνητο του διευθυντή του.

Το πρωί της Κυριακής, περίπου στις 10:30 το πρωί, ο αστυνομικός, σε κατάσταση αμόκ, ο οποίος υπηρετούσε στο Α.Τ. Ρόδου, πήρε στα χέρια του μια βαριοπούλα και άρχισε να χτυπά το αυτοκίνητο του διευθυντή του ενώ λίγο αργότερα, μπήκε στο αγροτικό του και εμβόλισε πολλές φορές μια πανέμορφη Mercedes που πλέον δεν θυμίζει σε τίποτα τον παλιό, καλό της εαυτό.

Οι συνάδελφοι του αστυνομικού κινητοποιήθηκαν και κατάφεραν να τον ακινητοποιήσουν αλλά ήταν αργά αφού είχε ήδη προκαλέσει τεράστιες ζημιές στο ιδιωτικό όχημα του διευθυντή του. Όπως ήταν λογικό, οι εικόνες αυτές προκάλεσα τεράστια αναστάτωση. Πώς φτάσαμε σε αυτό το σημείο; Ανάμεσα στον αστυνομικό διευθυντή και τον υφιστάμενό του, υπήρχε τα τελευταία χρόνια έντονη υπηρεσιακή διαμάχη και για το λόγο αυτό, ο πρώτος κίνησε διαδικασία ψυχιατρικής έρευνας σε βάρος του δεύτερου.

 

Μετά από αυτή την ενέργεια, ο αστυνομικός εξοργίστηκε, έχασε την ψυχραιμία του, έπιασε την βαριοπούλα και το τιμόνι στα χέρια του και έδρασε με αυτό τον κάπως υπερβολικό τρόπο. Ο αστυνομικός, επίσης, ανέβηκε στο γραφείο του διευθυντή του μαζί με το όπλο του και μια σφαίρα στη θαλάμη, πριν τον ακινητοποιήσουν οι συνάδελφοί του.

Να είστε αγαπημένοι, ρε.