Εκπληκτικοί, φανταστικοί, μοναδικοί, απλά απίστευτοι. Οι Ιταλοί Manskin και ο τραγουδιστής τους Damiano David έκλεψαν την παράσταση στο χθεσινό τελικό της Eurovision και κέρδισε το βραβείο του καλύτερου Μιχάλη Ρακιντζή για αυτό το χρόνο. Αφού έκλεψαν ό,τι γνωστό ριφάκι υπάρχει και πέταξαν μια ατάκα που δεν έχουμε ακούσει ποτέ στη ζωή μας (το ροκ ν ρολ δεν πεθαίνει) βρήκαν για τα καλά χώρο στην καρδιά μας.

Υπάρχει όμως ένα πρόβλημα. Ο Damiano David κατηγορείται για χρήση κοκαΐνης. Από τους χρήστες των social media κατηγορείται, όχι από τις αστυνομικές αρχές. Εμείς, όμως, είμαστε μαζί του γιατί ξέρουμε ότι δεν έχει κάνει ποτέ του ναρκωτικά. Για το λόγο αυτό, βρήκαμε και παραθέτουμε πέντε διαφορετικές εκδοχές της ιστορίας που όπως φαίνεται, θα μας απασχολήσει για μια μέρα ακόμα μέχρι να ξεχαστεί τόσο εκείνος όσο και η Eurovision.


Ποιος ειναι ο «ένοχος»;

Το ανθρώπινο σώμα, δυστυχώς, πρέπει να ανανεώνεται και για να το πετύχει αυτό, υπάρχουν μερικές λειτουργίες οι οποίες μυρίζουν άσχημα. Ξέρετε τι εννοούμε και ας το αφήσουμε εδώ.

Κοίταξε το live score στο κινητό

Το ποδόσφαιρο δεν σταματά ποτέ. Τα ματσάκια στη δεύτερη κατηγορία του Περού έχουν πάρει φωτιά και γιατί οι Ιταλοί είναι γνωστοί ποδοσφαιρόφιλοι, δεν αφήνουν τίποτα να περάσει έτσι. Ο Damiano David απλά τσέκαρε πόσο είναι το σκορ, τίποτα παραπάνω.

Ήπιε κρυφά Amstel 

Η Ολλανδία είναι γνωστή για πολλά πράγματα αλλά θα σταθούμε σε ένα. Η μπίρα Heineken είναι ίσως η πιο γνωστή μπίρα στον κόσμο και δύσκολα θα δεις κάποιον από τη χώρα της τουλίπας να πίνει κάτι άλλο. Ε, ο Damiano το τόλμησε και ήπιε Amstel, την μπίρα που λατρεύει η εργατική τάξη αλλά ντρέπεται να το παραδεχτεί..

Έριξε μια ματιά στο video clip των Red Hot Chilli Peppers, Can’t Stop

Του αρέσει τόσο πολύ που εκτός από τον ήχο θέλει να κλέψει και την σκηνική παρουσία των Peppers και έτσι, σε κάθε ευκαιρία, παρακολουθεί διάφορα video clip τους. Τελικά, το μόνο που κατάφερε, είναι να συγκρατήσει το ριφάκι του Can’t Stop.

via GIPHY

Κοίταξε ένα σημείωμα με γνωστά κλισέ όπως «το ροκ ν ρολ δεν πεθαίνει».

Ανοίγεις την τηλεόραση, πέφτεις πάνω στους Ιταλούς και το κομμάτι τους και το πρώτο που σκέφτεσαι, είναι ότι το ροκ ν ρολ δεν θα πεθάνει ποτέ. Ναι. Καλά, όχι. Να περάσει ο επόμενος.