Ο αγαπημένος μας Terminator και Conan, ανήκει στους ηθοποιούς που δεν μπήκε ποτέ στη διδικασία να συζητήσει με τους ανθρώπους της τηλεόρασης ώστε να εμφανιστεί σε κάποια σειρά. Όπως φαίνεται, όμως, είδε το ελληνικό Survivor και ”την γύρισε την μπιφτέκα”.

Οι καιροί αλλάζουν και πλέον οι streaming πλατφόρμες έχουν μπει για τα καλά στη ζωή μας. Ακόμα και ο Άρνολντ Σβαρτζενέγκερ, λοιπόν, θα κάνει μια μεγάλη βόλτα από το Netflix. H αλήθεια είναι ότι τα μεγάλα ονόματα του χώρου, παλαιότερα έβλεπαν με κακό μάτι την συμμετοχή τους σε σειρές, αλλά οι τρομερά καλές δουλειές των τελευταίων ετών έχουν δημιουργήσει ένα hype που μοιάζει με ένα τεράστιο κύμα, συμπαρασύροντας τους πάντες.

via GIPHY

Έτσι, φτάσαμε στο 2021 και ζήσαμε αυτό που δεν περιμέναμε ποτέ. Οι υπέθυνοι του Netfix, με ανακοίνωσή τους, έκαναν γνωστό ότι έδωσαν τα χέρια με τον Αυστριακό ηθοποιό και πρώην κυβερνήτη της Καλιφόρνια για μια σειρά 8 επεισοδίων. Εκεί, ο 73χρονος πια Σβαρτζενέγκερ θα υποδυθεί έναν πατέρα που εργάζεται επί χρόνια ως μυστικός πράκτορας της CIA.

Η Μόνικα Μπάρμπαρο θα βρεθεί στο πλάι και θα έχει το ρόλο της κόρης του η οποία επίσης έκανε την ίδια δουλειά, χωρίς να το γνωρίζει κανείς τους. Η σειρά θα είναι δράσης με πινελιές κωμωδίας και θα μας γυρίσει πολλά χρόνια πίσω, θυμίζοντάς μας την ταινία του Τζέιμς Κάμερον, True Lies. Θέλουμε τον αγαπημένο μας Terminator στο Netflix; Φυσικά, δεν μπορούμε να κάνουμε και αλλιώς. Πότε θα έχουμε τη δυνατότητα να την απολαύσουμε; Το 2022.