Το ότι η Emma Stone θα υποδυθεί τη νεαρή ακόμα Cruella De Vil, και το ξέρουμε και ανυπομονούμε. Disney; Disney. Κανένα πρόβλημα, αρκεί να δούμε τη βασίλισσα του coolness και πάλι στη μεγάλη οθόνη, να περιφέρει την μονίμως ημι-κωμική γοητεία της μπροστά στην κάμερα. Σε όλα τα θετικά που μπορεί να φέρνει στο μυαλό μας η ταινία Cruella έρχεται να προστεθεί και το soundtrack, μιας και το κεντρικό τραγούδι της ταινίας, έρχεται δια χειρός Florence + The Machine.

Σε άλλα νέα, οι πολύ-πλατινένιοι και πολύ-βραβευμένοι Florence + The Machine ηχογράφησαν το “Call Me Cruella” για τις ανάγκες της σχεδόν ομώνυμης ταινίας της Disney. Το κομμάτι εκτός από το ότι θα ακουστεί στην ταινία, θα συμπεριλαμβάνεται τόσο στο άλμπουμ του soundtrack της μαζί με άλλα τραγούδια, όσο και στο soundtrack με τη μουσική της ταινίας γραμμένη από τον συνθέτη Nicholas Britell.

«Κάποια από τα πρώτα κομμάτια που έμαθα ποτέ να τραγουδάω ήταν της Disney. Επομένως, το να βοηθάω στη δημιουργία και να τραγουδάω ένα κομμάτι για το Cruella είναι η εκπλήρωση ενός παιδικού ονείρου. Νιώθω ευγνωμoσύνη για τον Nicholas Britell και τη Disney που μου άφησε τόση δημιουργική ελευθερία και που με εμπιστεύτηκε με την όμορφη τρέλα της Cruella», δήλωσε η Florence.

Πέραν του soundtrack, στην ταινία θα δούμε την Emma Stone, ως Cruella, στο punk rock Λονδίνο των 70s, πιο κακιά από ποτέ, πιο Cruella από ποτέ.

Στο μεταξύ, άκουσε εσύ το κομμάτι της Florence: