Τα επιχειρήματα του Γιάννη Λοβέρδου για το νομοσχέδιο, το οποίο και εγκρίθηκε χθες από τη Βουλή, που θα αλλάξει το Οικογενειακό Δίκαιο, και μεταξύ άλλων, αφορά και στη συνεπιμέλεια, δεν πέρασαν απαρατήρητες. Αντιθέτως, προκάλεσαν έντονες αντιδράσεις.

«Μπορεί σε ένα διαζύγιο να είναι πολύ σκληρό και να έχουν συγκρουστεί οι γονείς. Μπορεί να είσαι ένας κακός σύζυγος, αλλά μπορεί να είσαι καλός γονιός. Υπάρχει διαφορά μεταξύ του ενός και του άλλου. Μπορεί εγώ να χώρισα με τη γυναίκα μου και να έχω πάθος εναντίον της αλλά αυτό δε σημαίνει ότι είμαι κακός πατέρας. Όπως αντίστροφα, μια γυναίκα την οποία ο άνδρας της την απατά, την έδερνε, την κακοποιούσε και έχει μίσος εναντίον του πρώην άνδρα της, όμως παρόλα αυτά έχει το παιδί το δικαίωμα να μεγαλώνει και με τους δύο γονείς», ανέφερε μεταξύ άλλων ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, για να πάρει την καλύτερη «απάντηση» μέσα από ένα tweet του Σπύρου Σούλη.

Δεν είναι λίγες οι φορές που ο Σπύρος Σούλης τους τελευταίους μήνες έχει κάνει το πιο εύστοχο σχόλιο, δίνοντας φωνή στις πιο συγκεχυμένες, οργισμένες σκέψεις μας, και οι δηλώσεις του κ.Λοβέρδου αποτέλεσαν από ό,τι φαίνεται την τέλεια αφορμή για να χειροκροτήσουμε για ακόμα μια φορά τον κ.Σούλη.

https://twitter.com/hashtag/%CE%92%CE%BF%CF%85%CE%BB%CE%B7?src=hash&ref_src=twsrc%5Etfw

«Ο πατέρας που δέρνει και κακοποιεί τη σύζυγό του, όχι, δεν έχει δικαίωμα στη συνεπιμέλεια του παιδιού του, έχει δικαίωμα να βλέπει το παιδί του στο επισκεπτήριο της φυλακής, ΑΝ το παιδί το θέλει. Ντροπή σας να λέτε τέτοια πράγματα μέσα στη Βουλή», έγραψε ο διακοσμητής και βρεθήκαμε να χειροκροτούμε πάλι μπροστά στις οθόνες μας.