Δεν υπάρχει συνταγή για ένα δυνατό ψυχολογικό-ερωτικό θρίλερ, υπάρχουν όμως ορισμένα απαραίτητα συστατικά: σκοτεινά μυστικά που μένουν για χρόνια κρυμμένα κάτω από το χαλί, σχέσεις και δυναμικές που δοκιμάζονται και ανατρέπονται, σασπένς και σίγουρα μερικά πτώματα. Η νέα σειρά σε παραγωγή της COSMOTE TV διαθέτει όλα τα παραπάνω, αλλά δύο ακόμα στοιχεία: τοποθετεί στο κάδρο των εξελίξεων την ελληνική οικογένεια και όλη η πλοκή τοποθετείται κάτω από το άγριο φως του ελληνικού καλοκαιριού.

Σου έχουμε ήδη γράψει γιατί αξίζει να κάνεις binge watching για τους 42⁰C  όπως επίσης έχουμε γράψει και για τη νέα φουρνιά των πρωταγωνιστών. Ήρθε η ώρα λοιπόν να γνωρίσεις καλύτερα τους περισσότερους μέσα από το παρακάτω βίντεο.

 

Η Ναταλία Swift (Λένα), ο Κώστας Νικούλι (Νίκος), η Μαριέλλη Μανουδάκη (Αλίκη) ο Μιχαήλ Ταμπακάκης (Δημήτρης), η Στεφανία Σωτηροπούλου (Μυρτώ) και η Σεμίραμις Αμπατζόγλου (Άννα) μιλούν για τους χαρακτήρες που υποδύονται στην σειρά, για τα σκοτεινά και φωτεινά σημεία που αυτοί έχουν, αλλά και για το πώς μέσα από την εξέλιξή τους κορυφώνεται η αγωνία για όσα συμβαίνουν στην οικογένεια των Ζολά, αλλά και σε ολόκληρη την τοπική κοινωνία του νησιού.

Τα 8 επεισόδια της νέας σειράς μυθοπλασίας 42οC σε παραγωγή της COSMOTE TV είναι διαθέσιμα μέσα από τη δωρεάν, on demand υπηρεσία COSMOTE TV PLUS για back to back θέαση, ενώ από Δευτέρα 24/5 και κάθε Δευτέρα η σειρά θα προβάλλεται και στο COSMOTE SERIES HD στις 22:00.