Λίγες μέρες μετά το teaser, ήρθε και το πρώτο επίσημο trailer του ειδικού επεισοδίου από τα Φιλαράκια, στο οποίο η παρέα με την οποία μεγαλώσαμε, ξανασυναντιέται, σε ένα ριγιούνιον που όλοι περιμέναμε πιο ανυπόμονα από όσα μπορούσαμε να φανταστούμε.

Στο trailer, οι Τζένιφερ Άνιστον, Κόρτνεϊ Κοξ, Λίζα Κούντροου, Ματ ΛεΜπλανκ, Μάθιου Πέρι και Ντέιβιντ Σουίμερ, επιστρέφουν εκεί από όπου ξεκίνησαν όλα, στο μωβ διαμέρισμα της Μόνικα, ενώ διάφορα πλάνα είναι από το κλασικό σιντριβάνι των τίτλων αρχής της σειράς.

https://www.youtube.com/watch?v=OaqeH9_yQBw

Οι πρωταγωνιστές της σειράς συζητούν στο trailer για τα πάντα, από το πώς πέρασαν το κάστινγκ μέχρι και τη σχέση που ανέπτυξαν μεταξύ τους λολα τα χρόνια της σειράς, από το πρώτο επεισόδιο ως και σήμερα. Στο μεταξύ, προφανώς και ήρθε στη συζήτηση και το επίμαχο ερώτημα «ήταν σε διάλειμμα ο Ρος με τη Ρέιτσελ;».

Το επεισόδιο του reunion θα προβληθεί στις 27 Μαΐου στο HBO Mx. Σε αυτό, δε θα έχουμε τη χαρά να δούμε την παρέα που αγαπάμε για να αγαπάμε και θα αγαπάμε πάντα (ναι, όλη αυτή η αγάπη είναι αληθινή), αλλά και αρκετούς guest, όπως την Lady Gaga και την βραβευμένη με Νόμπελ Ειρήνης Μαλάλα Γιουσαφζάι, τον Ντέιβιντ Μπέκαμ, τον Τζάστιν Μπίμπερ, τους BTS, τη Σίντι Κρόφορντ, τον Τζέιμς Κόρντεν, την Κάρα Ντελεβίν, τον Κιτ Χάρινγκτον και τη Μίντι Κόλινγκ.