Να μας απαντήσει κάποιος υπεύθυνα: Υπάρχουν ή όχι εξωγήινοι;

O Μπαράκ Ομπάμα μας μπέρδεψε αρκετά.

Να μας απαντήσει κάποιος υπεύθυνα: Υπάρχουν ή όχι εξωγήινοι;

O Μπαράκ Ομπάμα μας μπέρδεψε αρκετά.


Είναι λογικό να υπάρχουν διάφορες μορφές ζωής που δεν γνωρίζουμε την ύπαρξή τους; Ναι. Μήπως σε κάποιον άγνωστο για εμάς πλανήτη, κατοικούν μικρά, πράσινα τερατάκια; Μπορεί, το πιθανότερο, πάντως, είναι να μην έχουμε καμία απολύτως σχέση με αυτά που βλέπουμε στις ταινίες. Άραγε, έχουν επισκεφτεί ποτέ οι εξωγήινοι τον κόσμο μας; Αν το όνομά μας ήταν Λιακόπουλος, θα σας λέγαμε ναι αλλά γιατί δεν είναι, απλά σωπαίνουμε και σηκώνουμε τα χέρια ψηλά.

Αυτό το ερώτημα, όμως, μας απασχολεί εδώ και πάρα πολλά χρόνια και δεν είναι τυχαίο ότι έχουν γραφτεί του κόσμου τα βιβλία πάνω σε αυτό το ζήτημα. Μην ξεχνάμε και τις ταινίες. Α, ναι, υπάρχουν και τα ντοκιμαντέρ. Τις ομάδες που ψάχνουν για εξωγήινους πού τους πάτε; Τέλος πάντων, καταλάβατε πού το πάμε. Κάποιος πρέπει να μας δώσει μερικές απαντήσεις επιτέλους. Ο Μπαράκ Ομπάμα, πάντως, δεν το έκανε.

via GIPHY

Ο πρώην πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών φιλοξενήθηκε χθες το βράδυ στην εκπομπή The Late Late Show with James Corden και «αναγκάστηκε» να απαντήσει σε κάποιες ερωτήσεις. Ο Ρέτζι Γουάτς, όπως συνηθίζεται άλλωστε, έκανε τη δική του που είχε να κάνει με τους αγαπημένους μας εξωγήινους. Τι απάντησε ο Μπαράκ Ομπάμα;

«Όταν η κουβέντα αφορά τους εξωγήινους, υπάρχουν κάποια πράγματα που δεν μπορούμε να τα πούμε στον αέρα», είπε αστειευόμενος Στη συνέχεια συμπλήρωσε: «Όταν έφτασα στο γραφείο (σ.σ όταν ανέλαβε την προεδρία), ρώτησα αν υπήρχε κάποιο εργαστήριο κάπου όπου κρύβουμε τους εξωγήινους και τα διαστημόπλοιά τους. Έκαναν μία έρευνα και μου απάντησαν αρνητικά, αλλά η αλήθεια είναι και μιλάω σοβαρά τώρα, ότι υπάρχουν αρχεία και καταγραφές αντικειμένων στον ουρανό που δεν ξέρουμε τι είναι. Δεν μπορούμε να εξηγήσουμε το πως κινούνται ή την τεχνολογία τους. Δεν έχουν κάποιο εύκολο μοτίβο».

Να μας απαντήσει κάποιος υπεύθυνα, δεν μπορεί;

 

  • ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΜΑΣ ΣΤΟ ΦΟΥ.ΜΠΟΥ
Διάβασε ακόμα