Το περιμέναμε. Τόση σοφία και όρεξη για ζωή, έπρεπε κάποτε να χωρέσει -τουλάχιστον ένα μέρος της- σε κάποιο βιβλίο. Έτσι, ο ηθοποιός, καλλιτέχνης, αφηγητής ιστοριών και ευγνώμων μαθητής της ζωής, Θανάσης Ευθιμιάδης, θα κυκλοφορήσει σύντομα βιβλίο με τον τίτλο Μια όμορφη μέρα.

Όταν το βιβλίο αυτό κυκλοφορήσει, είναι σχεδόν βέβαιο ότι όλες οι μέρες μας, θα γίνουν ομορφότερες. Πότε θα γίνει αυτό; Στις 26 Μαΐου. Μέχρι τότε, ας διαβάσουμε την περιγραφή: «Ο αγαπημένος ηθοποιός αυτοβιογραφείται, και μας αφηγείται μια συγκλονιστική διαδρομή ζωής που τον οδήγησε από την Καβάλα στην Επίδαυρο, κι από εκεί στις τηλεοπτικές οθόνες, προτού ανακαλύψει την ουσία των μικρών και μεγάλων πραγμάτων».

Υπάρχουν όμως και ακυκλοφόρητα βιβλία που για διάφορους λόγους δεν έχουν πάρει ακόμα το δρόμο της έκδοσης. Μετά από μεγάλη έρευνα, τα βρήκαμε και τα μοιραζόμαστε μαζί σας πριν γίνουν trend στο Twitter και μετά το παίζετε intellectual snob άτομα. Πάρτε μια βαθιά ανάσα και αφεθείτε στον κόσμο του Θανάση Ευθιμιάδη.

Το μεγάλο ξαλάφρωμα

Σε αυτό το βιβλίο θα μάθετε όλες τις τεχνικές που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε στην τουαλέτα για μια όμορφη, μη επώδυνη και απολαυστική κένωση. Στο σημαντικότερο κεφάλαιο του βιβλίου, το Κοινωνία Δυσκοίλια, ο συγγραφέας μας εξηγεί πώς μια ολόκληρη κοινωνία τα βρίσκει σκούρα λόγω της σύγχρονης καθιστικής τουαλέτας. Must read, ιδίως μετά τον πρώτο καφέ της ημέρας.

Φόβος και Παράνοια σε κάποιο Ύψωμα, ένα ταξίδι στην καρδιά του ελληνικού ονείρου

Εδώ ο συγγραφέας, πλήρως απελευθερωμένος και δίχως να τον νοιάζει η άποψη της κοινωνίας, γυρίζει τα βουνά για να βρει την ουσία και την απάντηση στο αιώνιο ερώτημα: τι σκέφτεται ο ελληνικός λαός όταν ψηφίζει; Natural high από το οξυγόνο, ο βασικός πρωταγωνιστής θα βιώσει πρωτόγνωρες καταστάσεις με μοναδικό του σύμμαχο, ένα κόκκινο αγροτικό.

Περί τυφλότητος

Ένας άνθρωπος χάνει ξαφνικά το φως για δύο λεπτά. Συγκεκριμένα, ο πρωταγωνιστής, για την ανάγκη μιας φωτογράφισης, τοποθετεί στα μάτια του από ένα λουλούδι. Σε αυτά τα δύο λεπτά, σκέφτεται όλες τις στιγμές, καλές και κακές, που διαμόρφωσαν τον χαρακτήρα του. Μια απότομη, κρύα βουτιά στην ψυχοσύνθεση του ηθοποιού Θανάση Ευθυμιάδη αφού το βιβλίο είναι κυρίως αυτοβιογραφικό.

Ο ήλιος ανατέλλει ξανά

Στο μεγαλύτερο μέρος του βιβλίου ‘Ο ήλιος ανατέλλει ξανά’ του Θανάση Ευθυμιάδη, η αυτοβιογραφική αφήγηση του Θανάση (πρωταγωνιστής) αποτελείται από σειρά επαναλαμβανόμενων φαντασιώσεων όπου υπερτερούν τα νευρωτικά στοιχεία του χαρακτήρα. Στην προσπάθειά του να μαυρίσει, σκαρφαλώνει σε δέντρα, κοιμάται στην ταράτσα και χαλαρώνει σε μια μπανιέρα γεμάτη με λάδι μαυρίσματος. Στόχος του, να καταστρέψει κάθε κέντρο που κάνει σολάριουμ.