Σηκώνοντας γεμάτες σακούλες απορριμάτων και χαρτόνια να πετάγονται δεξιά και αριστερά, ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, έχοντας μπει κανονικότατα μέσα σε έναν κάδο, βρήκε αυτό που ελπίζαμε να μη βρει ή από την άλλη ελπίζαμε τουλάχιστον να το βρει ζωντανό: ένα κουτάβι. «Πώς είναι δυνατόν κάποιος που μοιάζει με άνθρωπο να πετάει μια ψυχούλα στα σκουπίδια;», αναρωτιέται όσο η «αποστολή» του βρίσκει τον στόχο της ο ηθοποιός και ειλικρινά αυτή είναι η ερώτηση της χρονιάς.

Ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος με μια ανάρτησή του στο Instagram, τρίβει στα πρόσωπά μας πως τα δικαιώματα των ζώων και η πιθανότητα οι ζωές τους να αντιμετωπιστούν με τον σεβασμό που τους αξίζει, είναι ακόμα μακριά. Ο ίδιος, έχοντας βγει στον δρόμο μαζί με τη σύζυγό του, Λίνα Πρίντζου, για να δώσουν φαγητό σε αδέσποτα ζώα, άκουσαν το κλάμα ενός κουταβιού μέσα από έναν κάδο σκουπιδιών. Αμέσως πλησίασαν, ενώ ο ίδιος μπήκε μέσα στον κάδο, ψάχνοντας να το βρει και να το σώσει. Εκείνος και η σύζυγός του το έβαλαν σε μια κούτα, ώστε να το πάνω στο σπίτι του και να το φροντίσουν.

«…έχω πραγματικούς λόγους να πιστεύω ότι ο εμβολιασμός σώζει ζωές… σε λίγες μέρες θα μιλήσω γι αυτό…Όμως εξαιτίας του εμβολιασμού μου και με αφορμή το τάισμα αδέσποτων σκυλιών , η @linaprintzou άκουσε ένα μικρό κλάμα κι έγινε ένα μικρό θαύμα… Πως είναι δυνατόν κάποιος που μοιάζει με άνθρωπο, να πετάει μια ψυχούλα στα σκουπίδια;», έγραψε ο ίδιος στη λεζάντα της ανάρτησης, μιας και το όλο περιστατικό έγινε στον δρόμο του από το Κέντρο Υγείας Αργαλαστής, όπου και εμβολιάστηκε.

Βασίλη Χαραλαμπόπουλε, χρειαζόμαστε και άλλους τύπους σαν εσένα!