O κακός χαμός έγινε κυρίες και κύριοι στη Ρόδο χθες το βράδυ αφού ο Τζέιμς Καφετζής, ο πρωθυπουργός της χώρας, ο πρώην πλέον παίκτης του Survivor, επέστρεψε στον τόπο που λατρεύει για να εισπράξει την αγάπη χιλιάδων θαυμαστών σαν άλλος ροκ σταρ που θα έκανε τον Μικ Τζάγκερ να κλάψει γοερά σε κάποια βίλα του στο Σάσσεξ της Αγγλίας. Εδώ, όμως, είναι Ελλάδα και έχουμε μάθει να υποδεχόμαστε τους ήρωές μας με τιμές και ακραίες κάποιες φορές, συμπεριφορές.

Όπως μεταφέρει το Rodiaki.gr, στην πλατεία Φαληρακίου στη Ρόδο και παρά τις συστάσεις της οικογένειας του Τζέιμς Καφετζή, συγκεντρώθηκε πλήθος κόσμου (φορώντας τουλάχιστον μάσκα). Ο λαός του τον υποδέχτηκε ως νικητή του Survivor και ποιος ξέρει, ίσως αν δεν «στράβωνε» η σχέση του με την παραγωγή, να σήκωνε την κούπα.

«Δεν έχω λόγια. Ευχαριστώ για τους πέντε μήνες που με στηρίζατε, δεν περίμενα τέτοια υποδοχή, σήμερα είμαι εδώ με την συμπαίκτριά μου Άμι και σας υπόσχομαι, όταν φύγει από το παιχνίδι ο Νίκος Μπάρτζης, να σας τον φέρω στη Ρόδο μια εβδομάδα», μας απείλησε έκανε γνωστό ο διάσημος παίκτης κάτι που σίγουρα έχει προκαλέσει πανικό στο νησί της Ρόδου.

Ακολουθούν 7 φωτογραφίες από την υποδοχή του Τζέιμς Καφετζή στη Ρόδο:

Τα παιχνίδια με το κοινό του.

Η συγκινητική αγκαλιά με θαυμάστρια.

Αποκλειστική φωτογραφία από την συνέντευξη που θα μεταδοθεί σε λίγες μέρες στο ΣΚΑΪ. Μαζί του και η Άννα Μαρία Βέλλη.

Η παρεξήγηση με τον Ατζούν φαίνεται πως ανήκει στο παρελθόν αφού εδώ τους βλέπουμε να συνομιλούν σε πολύ καλό κλίμα.

Οι εκδηλώσεις αγάπης προς το πρόσωπό του ήταν πραγματικά απίστευτες.

Στη Ρόδο βρέθηκε και ο Πρίγκηπας Χάρι μαζί με τη σύζυγό του Μέγκαν Μαρκλ για να ζήσουν από κοντά την υποδοχή του Τζέιμς Καφετζή.

Εδώ μαζί με την Άννα Μαρία Βέλλη η οποία βρέθηκε στο πλάι του πρώην συμπαίκτη της.