Επίσημη έναρξη σεζόν "Σαν τη Χαλκιδική δεν έχει" με μποτιλιάρισμα χιλιομέτρων

Το πιο διάσημο μποτιλιάρισμα επέστρεψε από την πρώτη μέρα που άνοιξαν οι διαπεριφερειακές μετακινήσεις.

Επίσημη έναρξη σεζόν "Σαν τη Χαλκιδική δεν έχει" με μποτιλιάρισμα χιλιομέτρων

Το πιο διάσημο μποτιλιάρισμα επέστρεψε από την πρώτη μέρα που άνοιξαν οι διαπεριφερειακές μετακινήσεις.


Μποτιλιάρισμα αρκετών χιλιομέτρων υπάρχει αυτή την ώρα στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης – Ν. Μουδανιών στο ρεύμα με κατεύθυνση την Χαλκιδική.

Τι κάνει ο τίμιος ο Θεσσαλονικιός μετά από σχεδόν 200 μέρες καραντίνας; Πάει στη Χαλκιδική, αυτή ξέρει, αυτή εμπιστεύεται. Αν πας κι εσύ ποτέ στον Διάπορο θα καταλάβεις γιατί.

Το μποτιλιάρισμα οφείλεται σε έργα συντήρησης που εκτελούνται από συνεργεία της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και ξεκινά από το ύψος του εμπορικού κέντρου Cosmos και φτάνει μέχρι την αερογέφυρα του Ρυσίου στις παρυφές της ανηφόρας προς την Καρδία.

Οπλιστείτε καρντάσια με υπομονή και δείτε εδώ τι γίνεται σήμερα. 

Επιπλέον, όπως αναφέρεται στο ενημερωτικό δελτίο της ΠΚΜ, τα συνεργεία που θα απασχοληθούν είναι δύο.

Α) κοπής πρασίνου και αποκομιδής φερτών υλικών από τα ερείσματα στα δεξιά της οδού

Β) επισκευής του ασφαλτικού τάπητα τόσο στο αριστερό, όσο και στο δεξί ήμισυ της οδού Οι εργασίες θα πραγματοποιηθούν κατά τη χρονική περίοδο από τις 10/05/2021 έως τις 30/05/2021, από Δευτέρα έως Παρασκευή, τις ώρες από τις 7.00 έως τις 19.00, ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες.

Κατά την υλοποίηση των εργασιών θα αποκλείεται η δεξιά ή η αριστερή λωρίδα σε βραχύ μήκος και χρονικό διάστημα, σύμφωνα με την εξέλιξη τους. Οι κυκλοφορία των οχημάτων θα γίνεται όπως προβλέπεται και σύμφωνα με τις σχετικές Αποφάσεις. Να σημειωθεί ότι έργα κοπής πρασίνου γίνονται και έξω από τα Ν. Μουδανιά αλλά και στο ύψος του Μεσημερίου, με αποτέλεσμα να υπάρχουν σημεία όπου το ρεύμα με κατεύθυνση την Ν. Χαλκιδική είναι κλειστό.

  • ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΜΑΣ ΣΤΟ ΦΟΥ.ΜΠΟΥ
Διάβασε ακόμα