Εμβόλιο χωρίς ραντεβού στο Κάστρο του Κόμη Δράκουλα

Κάποιοι είναι ικανοί να φτάσουν μέχρι την Τρανσυλβανία για λίγη ανοσία.

Εμβόλιο χωρίς ραντεβού στο Κάστρο του Κόμη Δράκουλα

Κάποιοι είναι ικανοί να φτάσουν μέχρι την Τρανσυλβανία για λίγη ανοσία.


Καλύτερη ομάδα marketing από αυτή στο Κάστρο Μπραν δεν υπάρχει. Οι σατανάδες ξέρουν ότι τους τουρίστες -φέτος- πρέπει να τους προσφέρεις γη και ύδωρ για να τους δελεάσεις να επισκεφτούν τον τόπο σου κι έτσι αποφάσισαν με μια ξενάγηση να δώσουν δώρο εμβολιασμό. Διαβολικό; Όχι, Γρηγόρη Πετράκο δεν αφορά εσένα η είδηση.

Κάθε Σαββατοκύριακο τον Μάιο, «μαραθώνιοι εμβολιασμού» πραγματοποιούνται ακριβώς έξω από το ιστορικό κάστρο του 14ου αιώνα χωρίς να απαιτείται ραντεβού, σε μια προσπάθεια να ενθαρρυνθούν οι άνθρωποι να προστατευθούν από τον COVID-19.

«Θέλαμε να δείξουμε στους ανθρώπους έναν διαφορετικό τρόπο για να δεχθούν τη βελόνα (εμβόλιο)» , δήλωσε ο διευθυντής μάρκετινγκ στο κάστρο Μπραν, Αλεξάντρου Πρίσκου στο AP.

Όσοι είναι αρκετά γενναίοι για να κάνουν ένα εμβόλιο Pfizer λαμβάνουν ένα "πιστοποιητικό εμβολιασμού" στο οποίο απεικονίζεται εύστοχα ένας ιατρός με κυνόδοντες που φέρει μια σύριγγα. "Εκτός από το δίπλωμα, οι άνθρωποι επωφελούνται με δωρεάν είσοδο στα δωμάτια βασανιστηρίων (του κάστρου), τα οποία διαθέτουν 52 μεσαιωνικά όργανα βασανιστηρίων" σημείωσε ο Πρίσκου.

Με τη Ρουμανία να έχει ένα από τα υψηλότερα επίπεδα διστακτικότητας στα εμβόλια στην Ευρώπη, αυτή η νέα πρωτοβουλία προσφέρει δωρεάν εμβολιασμό με Pfizer μαζί με μια δωρεάν περιήγηση. Δυστυχώς μόνον οι κάτοικοι της Ρουμανίας μπορούν να λάβουν επίσημα δόση εμβολίου στο κάστρο.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ, Assosciated Press

  • ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΜΑΣ ΣΤΟ ΦΟΥ.ΜΠΟΥ
Διάβασε ακόμα