Δύο θάνατοι στο ίδιο σημείο με διαφορά έξι χρόνων, οικογενειακά μυστικά, κρυφές σχέσεις, και πάθη στην καρδιά του καλοκαιριού. Όλοι είναι ένοχοι και όλοι είναι αθώοι. Ποια είναι αυτή η τηλεοπτική σειρά;

Αν δεν κατάλαβες, μιλάμε για τους «42οC», το ερωτικό-ψυχολογικό θρίλερ της COSMOTE TV και αν κρίνουμε από τις 2 σεζόν του «Έτερος εγώ», το αποτέλεσμα προμηνύεται εξίσου εντυπωσιακό. Ήδη από το τρέιλερ ακόμα, η εικόνα της σειράς παραπέμπει σε κινηματογραφική παραγωγή υψηλών προδιαγραφών, ανεβάζοντας τον πήχη των προσδοκιών μας. Η σειρά θα κάνει πρεμιέρα την Παρασκευή 14/5 στις 20:00.

Το καστ

Στους «42οC», καταξιωμένοι ηθοποιοί και νέα ταλέντα δίνουν «πνοή» σε εύθραυστους χαρακτήρες που φτάνουν στα όριά τους. Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους βρίσκονται οι:  Χρήστος Λούλης, Κατερίνα Λέχου, Έμιλυ Κολιανδρή, Αλέξανδρος Λογοθέτης, Theo Alexander και Μπέτυ Αποστόλου. Το καστ συμπληρώνεται από μία ομάδα νέων και ανερχόμενων ηθοποιών: Ναταλία Swift, Κώστας Νικούλι, Μιχαήλ Ταμπακάκης, Νικολάκης Ζεγκίνογλου, Μαριέλλη Μανουδάκη, Σεμίραμις Αμπατζόγλου, Στεφανία Σωτηροπούλου και Μαρία-Θαλασσινή Μποσταντζόγλου.

Όσα θα δούμε

Στους «42°C» βλέπουμε τη Λένα (Ναταλία Swift), μια νέα κοπέλα που επιστρέφει στο νησί της, έξι χρόνια μετά τον απροσδόκητο θάνατο της μητέρας της (Μπέτυ Αποστόλου). Το ίδιο βράδυ, στο ίδιο σημείο που είχε σκοτωθεί η μητέρα της, βρίσκεται νεκρή η αδερφή της Άννα (Σεμίραμις Αμπατζόγλου). Τότε η Λένα ξεκινά μια αγωνιώδη προσπάθεια να μάθει έχει συμβεί: Τυχαίο γεγονός ή προμελετημένη πράξη; Ποιος γνωρίζει και ποιος κρύβει πράγματα; Στην προσπάθειά της να ανακαλύψει την αλήθεια, η Λένα θα ξανασυναντήσει τον εφηβικό της έρωτα, Νίκο (Κώστας Νικούλι). Παράλληλα, θα έρθει αντιμέτωπη με την οικογένειά της και τις μνήμες που σιγά-σιγά γυρίζουν να την στοιχειώσουν.

Ο τοπικός αστυνόμος (Χρήστος Λούλης), θα προσπαθήσει να ανακαλύψει την αλήθεια σε μια ιστορία θανάτου, όπου τίποτα δεν είναι αυτό που φαίνεται. Βασικά κομμάτια του παζλ μυστηρίου, οι θείες της Λένας (Κατερίνα Λέχου, Έμιλυ Κολιανδρή), που προσπαθούν να έχουν πάντα τον έλεγχο της οικογένειας. Αντίστοιχα, o θείος της (Theo Alexander), κρύβει καλά ένα σκοτεινό μυστικό. Από την άλλη ο πατριός της (Αλέξανδρος Λογοθέτης), ανακαλύπτει το βάθος της υποκρισίας μιας οικογένειας που νόμιζε ότι γνώριζε.

Τηλεοπτικός μαραθώνιος γεμάτος σασπένς

Η νέα σειρά μυθοπλασίας θα κάνει πανελλήνια τηλεοπτική πρεμιέρα, αποκλειστικά στην COSMOTE TV, την Παρασκευή 14 Μαΐου στις 20:00 στο κανάλι COSMOTE SERIES MARATHON HD. Τα οκτώ επεισόδια θα παίξουν back to back, ενώ θα είναι διαθέσιμα και μέσα από τη δωρεάν, on demand υπηρεσία COSMOTE TV PLUS.

Καλό μας binge-watching!