Ποιος να το περίμενε πως το καλό νέο της ημέρας θα το ακούγαμε από τον Θάνο τον Τζήμερο. Κι όμως, ζήσαμε για να το δούμε και αυτό. Σε άλλα νέα, είναι πολύ απογοητευμένος ο Τζήμερος με τις επιδόσεις του κόμματός του, «Δημιουργία Ξανά» στις εκλογές και τώρα απειλεί πως οι επόμενες θα αποτελέσουν και την τελευταία του απόπειρα να μπει στη Βουλή.

Αφορμή για την ευχάριστη πικρή αυτή προειδοποίηση αποτέλεσε η μεγάλη επισκεψιμότητα αναγνωστών σε άρθρο που ο ίδιος έγραψε για το capital.gr, με τίτλο «Συνένοχοι στον φόνο». Στο κείμενό του, κατέθεσε την άποψή του για την εγκληματικότητα, ενώ πρότεινε βαρύτερες ποινές για τους εγκληματίες, καθώς και το δικαίωμα στην αυτοάμυνα.

Από ό,τι φαίνεται, το κείμενο κέρδισε πολλά κλικς ενώ είχε και αρκετά σχόλια κατά την ανάρτησή του και κάπως έτσι ο Θάνος Τζήμερος σκέφτηκε πως δεν γίνεται να τα λέει σωστά, να τα λέει ωραία και αυτό τέλος πάντων να μην εξαργυρώνεται σε ψήφους. Ως εδώ! Αν θέλουμε να τον ακούμε και να τον διαβάζουμε, να τον ψηφίζουμε κιόλας, αλλιώς κομμένα όλα.

“Σας ενημερώνω πως τη δυνατότητα “διαβάζω & επιδοκιμάζω Τζήμερο” αλλά ψηφίζω τον άλλον για να φύγει ο παρα-άλλος δεν θα την έχετε άλλη φορά. Στις επόμενες εθνικές εκλογές αν ο συνασπισμός μας με τον Φαήλο δεν μπει στη Βουλή, εγώ αποχωρώ από την πολιτική και φυσικά και από την αρθρογραφία.”, έγραψε σε ανάρτησή του στο Facebook.

Ναι, ο Τζήμερος προεδοποιεί πως «στις επόμενες εθνικές εκλογές ο συνασπισμός μας με τον Φαήλο δεν μπει στη Βουλή, εγώ αποχωρώ και από την πολιτική και φυσικά και από την αρθρογραφία». Να σκάσουμε είμαστε!

Δες την ανάρτησή του εδώ:

 

 

Σας ενημερώνω πως τη δυνατότητα “διαβάζω & επιδοκιμάζω Τζήμερο” αλλά ψηφίζω τον άλλον για να φύγει ο παρα-άλλος δεν θα…

Δημοσιεύτηκε από Thanos Tzimeros στις Τετάρτη, 12 Μαΐου 2021