Ιδιαίτερες συστάσεις για τον Dof Twogee και τη δουλειά του δεν χρειάζονται. Μην ξεχνάμε ότι τα κομμάτια που χάρισε και χαρίζει στο κοινό του παρέα με τους ράπερ που συνεργάζεται, μας έκαναν παρέα σε δύο (και παραπάνω) καραντίνες. Αυτό από μόνο του είναι σημαντικό γιατί, αλήθεια, τι θα ήμασταν χωρίς μουσική;

Πριν λίγο καιρό είχαμε γράψει για τη συνεργασία του Dof με τον Anser που όπως ήταν λογικό, «πήγε μπάλα» αφού ο δεύτερος, αποδεδειγμένα πια, είναι από τους καλύτερους mc που έχει πιάσει μικρόφωνο στη χώρα μας.

Ο Dof, όμως, προτιμά να ανανεώνει συνεχώς το κανάλι του και να μην βασίζεται στις περασμένες επιτυχίες του, στρώνοντας παράλληλα τον δρόμο για τις επόμενες. Όχι, παιδιά, δεν αναφερόμαστε στον ΛΕΞ, αλλά στον Νέγρο του Μοριά και ευτυχώς γιατί τα σχόλια που ζητούσαν τον πρώτο σταμάτησαν μετά την εμφάνισή του.

Ο Νέγρος του Μοριά με ένα κομμάτι που «σπάει» στη μέση, τόσο στο ύφος όσο στη μουσική που το συνοδεύει, μιλάει για τα σύγχρονα(;) προβλήματα της ελληνικής κοινωνίας, τον ανθρώπων που αφομοιώνονται σε αυτή αλλά και τη ραπ σκηνή που τόσο πιστά ακολουθεί. Ναι, ο Νέγρος έγινε με τα Μορισιώτικα και την βοήθεια του Dof ”της γερακίνας γιος”.