Ήρθαν τα πάνω κάτω κυρίες και κύριοι. Η ζωή μας από εδώ και πέρα θα είναι διαφορετική. Στο Survivor αναφερόμαστε, δεν έχουμε να κάνουμε με μια νέα πανδημία, εδώ δεν έχουμε ξεμπερδέψει από την πρώτη, θέλετε κι άλλη; Ο James αποχώρησε από το ριάλιτι επιβίωσης και τα βράδια μας πλέον θα είναι βαρετά. Αυτό, όμως, είναι το λιγότερο. Η εξαιρετική σχέση του πρίγκιπα Χάρι James με τον Νίκο Μπάρτζη έφτασε στο τέλος, τουλάχιστον για την ώρα. Η φιλία τους σκίστηκε στα δύο όπως ένας κορμός από το τσεκούρι. Έχουμε πολλές ακόμα παρόμοιες περιγραφές αλλά καλύτερα να σταματήσουμε.

Το bromance τους μας είχε συγκινήσει πολλές φορές όμως το χθεσινό πραγματικά μας γονάτισε. Δύο πακέτα ανά δευτερόλεπτο μας έδινε το ΣΚΑΪ τη στιγμή της αποχώρησης. Τα κλάματα που ακολούθησαν από τους δύο παίκτες δεν περιγράφονται με λόγια. Αλήθεια, υπάρχει κάποιο καλύτερο τηλεοπτικό bromance από το δικό τους; Υπάρχει. Τα βρήκαμε, τα βάλαμε σε μια σειρά και σας τα παραθέτουμε. Σε αυτό ο σημείο να ευχαριστήσουμε τον James και τον Νίκο Μπάρτζη για τα μαθήματα αληθινής φιλίας που παρέδωσαν.

 

Τζόι και Τσάντλερ

via GIPHY

Θα ξεκινήσουμε με το δίδυμο που, αν βρισκόταν σε ένα κουπόνι στοιχήματος, θα είχε ήδη «κλειδώσει». Το ξέρατε ότι θα το βρείτε στη λίστα, μην κοροϊδευόμαστε. Ο Τσάντλερ με τον Τζόι είναι ίσως το καλύτερο δίδυμο που έχουμε δει ποτέ σε sitcom σειρά και δύσκολα κάποιος θα καταφέρει να το ρίξει από το βάθρο με τα καλύτερα bromances. James και Νικόλα, ίσως θα έπρεπε να δείτε Φιλαράκια πριν πατήσετε το πόδι σας στον Άγιο Δομίνικο.

Γουόλτερ Γουάιτ και Τζέσι Πίνκμαν

via GIPHY

Δεν ξέρουμε τι κάνατε ή τη ψήνατε όταν κρυβόσασταν στο δάσος, αλλά είμαστε σίγουροι ότι η σχέση σας δεν πέρασε ποτέ από τα σαράντα κύμματα της εξωτικής παραλίας που κάνατε μπάνιο. Οι Γουόλτερ Γουάιτ και Τζέσι Πίνκμαν έδειξαν πως μια φιλία, παρά τις δυσκολίες που εμφανίζονται, μένει δυνατή. Εσείς για έναν καφέ θα πάτε και θα συζητάτε για το Survivor όπως κάνουμε εμείς για το στρατό.

Σλέρλοκ Χολμς και Τζον Γουάτσον

via GIPHY

Προσπαθήσαμε να σκεφτούμε ποιος από τους δύο είναι ο Σέρλοκ και ποιος ο Τζον αλλά δεν τα καταφέραμε. Ίσως και να μην χρειάζεται. Στο Survivor, πάντως, θα έπρεπε κάποιος να έχει τον ρόλο του ντετέκτιβ για να μαθαίνουν όλοι ποιος έκλεψε την καρύδα.

Τεντ και Μπάρνι

via GIPHY

James, ελπίζουμε να μην κλέψεις την κοπέλα του Νίκου Μπάρτζη όταν βρεθείτε εκτός παιχνιδιού. Νίκο, ελπίζουμε να φανείς και εσύ κύριος. Μοιραστήκατε την ίδια καλύβα, μην το ξεχνάτε αυτό. Η φιλία είναι πάνω από όλα. Μας πήραν τα ζουμιά πάλι.

Χάρβεϊ και Μάικ

via GIPHY

Εδώ αντιμετωπίζουμε πάλι το ίδιο πρόβλημα. Δεν ξέρουμε ποιος θα ήταν ποιος. Η αλήθεια είναι πως δεν μπορούμε να φανταστούμε κανέναν από τους δύο στο ρόλο του δικηγόρου αλλά αν πρέπει να επιλέξουμε με το ζόρι, αυτός θα ήταν ο James που, σύμφωνα με τα όσα διαβάσαμε, ακολουθεί την καλύτερη στρατηγική.

Τζαξ και Όπι

via GIPHY

Ο Τζαξ είναι ο James και ο Όπι ο Νίκος Μπάρτζης. Για πολλούς λόγους. Ας ξεκινήσουμε με τη φωτογραφία. Επίσης ο Νικόλας είναι ο πιστός ακόλουθος, μην το ξεχνάμε αυτό.

Τζον Σνόου και Σαμ

via GIPHY

Η πραγματική φιλία σε ένα παιχνίδι στρατηγικής και ανταγωνισμού, είναι πολύ δύσκολο να αναπτυχθεί. Έτσι ήταν και στο GoT αλλά, ξέρετε κάτι, οι φιλίες δεν χαλάνε για τα χρήματα, τα έπαθλα και τους followers στο Instagram, ρε. Να είναι καλά τα παιδιά που παρέδωσαν μαθήματα αληθινού bromance. Αγάπη μόνο.