Με έδρα του το Βερολίνο, ο Πολωνός καλλιτέχνης Aaron Moth γύρισε τη γερμανική πρωτεύουσα ψάχνοντας για εξώφυλλα βιβλίων, που είχαν αυτό που ο ίδιος αποκαλεί «μη ειπωμένες ιστορίες σε μορφή ξεχασμένων φωτογραφιών και ξεραμένων λουλουδιών, ή αυτό που μου αρέσει πάρα πολύ: αφιερώσεις ή υπογραφές πρώην ιδιοκτητών [των βιβλίων]». Η αναζήτηση αυτή έγινε για τις ανάγκες της πρόσφατης σειράς με κολλάζ που δημιούργησε, “Tenderness”

Τα εξώφυλλα των βιβλίων που βρήκε, «παντρεύτηκαν» με εικόνες αμερικάνικου gay πορνό από τα ‘60s και τα 70s, από προσωπική του συλλογή. Το αποτέλεσμα είναι κάπως οργασμικό, με μια παράδοξη αίσθηση μυστηρίου. Ένα βιβλίο με φθαρμένες, πορτοκαλί γωνίες καδράρει ένα ζευγάρι που κάνει σεξ, ενώ ένας μωβ εξώφυλλο γίνεται το φόντο ενός άντρα του οποίου το γόνατο έχει καλύψει το πρόσωπό του. Το κάτω μέρος του σώματός του έχει κοπεί ή μάλλον ζει σε κάποιο άλλο κολλάζ στο οποίο φαίνεται το εσώρουχό του να γλιστράει.

Η σειρά εκδίδεται από τη FORMA EDITIONS, έναν εκδοτικό οίκο με έδρα το Λονδίνο, σε μορφή βιβλίου με μαλακό εξώφυλλο. Για τον Moth η ίδια η επαφή με το σώμα μας ή μεταξύ δυο ανθρώπων έχει αλλάξει, μαζί με όλα όσα έχουν μεταβληθεί γύρω μας και μέσα μας λόγω της πανδημίας. «Η όλη κατάσταση στον κόσμο τώρα δεν είναι εύκολη για εμένα – οι περιορισμένες επαφές και η έλλειψη τέχνης είναι άσχημα για εμένα», λέει μιλώντας στο  . Ο ίδιος προσπαθεί μέσα από τη δουλειά του να αποτυπώνει στιγμές και συνθήκες από την επιδημία του AIDS, στον σύγχρονο κόσμο. Στο σήμερα. «Τη λέω από μια διαφορετική, πιο ρομαντική και ευαίσθητη πλευρά», λέει. «Δεν ήταν μόνο πορνοστάρ, ήταν επίσης άτομα που ένιωσαν, ερωτεύτηκαν και θέλησαν να ζήσουν – όπως όλοι μας». Πιστεύει πως η τέχνη της φωτογραφίας εκείνη την εποχή και η erotica αισθητική έχει βοηθήσει τη gay κοινότητα και άφησε μια διευρυμένη επιρροή στη visual κουλτούρα.