Και πολύ αργήσατε κυρίες και κύριοι της Sony Pictures, αλλά γιατί περιμέναμε πώς και πώς το επίσημο τρέιλερ, δεν θα γκρινιάξουμε παραπάνω. Έχουμε λοιπόν τις πρώτες εικόνες του Venom: Let there be Carnage και όπως καταλαβαίνετε, θα γίνει μακελειό. H επίσημη μετάφραση της λέξης carnage, άλλωστε είναι αυτή. Διαφορετικά, μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε τη λέξη σφαγή. Κρατήστε όποια από τις δύο θέλετε, δεν έχει απολύτως καμία σημασία.

Το ανεπανάληπτο bromance του Τομ Χάρντι με τον Venom, επιστρέφει με το σίκουελ που μας είχαν υποσχεθεί και μαζί τους, θα είναι ο πάντα εξαιρετικός -ιδίως σε τέτοιος ρόλους- Γούντι Χάρελσον ως Carnage, ένας από τους πιο αγαπητούς ”κακούς” από το σύμπαν της Marvel. Αν και ο προγραμματισμός για την προβολή της ταινίας πήγε αρκετά πίσω, αφού το περιμέναμε στις 2 Οκτωβρίου του 2020, λογικά, θα το δούμε στους κινηματογράφους τον Σεπτέμβριο του 2021. Κάλιο αργά παρά ποτέ.

Στο τρέιλερ βλέπουμε για ακόμη μια φορά την εξαιρετική σχέση του Έντι Μπροκ με τον Venom σε μια προσπάθεια της Sony να μας μπερδέψει ακόμα περισσότερο για το κατά πόσο ο αντιήρωας της Marvel μπορεί να αποτυπωθεί στη συλλογική μνήμη ως ένας χαρακτήρας που παρά την αλλοπρόσαλλη και ακραία συμπεριφορά του μπορεί να σώσει υπό συνθήκες την κατάσταση.

Όπως έχουμε καταλάβει από τα διάφορα teases που έχουν κυκλοφορήσει, η ταινία θα εστιάζει ΚΑΙ στον Carnage, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι το story επικεντρώνεται αποκλειστικά εκεί.