Μη φρικάρεις, αλλά η αλήθεια είναι μια: αν έπαιζες σε τηλεπαιχνίδι και η τελευταία ερώτηση για να πάρεις όλα τα λεφτά ήταν «βρες το πιο άκυρο beef του 2021» θα έχανες. Ναι θα έχανες γιατί δεν θα πήγαινε το μυαλό σου στο ότι το πιο άκυρο beef του 2021 είναι ανάμεσα στον Πέτρο Τατσόπουλο και τον Κώστα Λεφάκη. Δεν κάνουμε πλάκα, ξεπέρασέ το.

Με ολόκληρη ανάρτηση στο Facebook, ο Πέτρος Τατσόπουλος, πριν λίγες μέρες, στράφηκε κατά του αστρολόγου, Κώστα Λεφάκη, με αφορμή μια πρόβλεψη, ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΗ ΠΡΟΒΛΕΨΗ του, για το τέλος της πανδημίας. Μέχρι και «βασιλιά του θράσους» τον χαρακτήρισε.

Συγκεκριμένα έγραψε στην ανάρτησή του:

«Ο ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΤΟΥ ΘΡΑΣΟΥΣ

Ο άνθρωπος που δεν προέβλεψε -ούτε κατά προσέγγιση πεντηκονταετίας- το ξέσπασμα της πανδημίας, έρχεται τώρα να μας ενημερώσει πότε θα τελειώσει οριστικά. Λεφάκη, μην ακούς εμάς τους γκρινιάρηδες. Όσο ο “πιο σοφός λαός του κόσμου” σε αμείβει για τις… προβλέψεις σου, είναι άξιος της μοίρας του. Μην τον λυπάσαι. Πάρ’ του τα χοντρά».

 

Ο ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΤΟΥ ΘΡΑΣΟΥΣ Ο άνθρωπος που δεν προέβλεψε -ούτε κατά προσέγγιση πεντηκονταετίας- το ξέσπασμα της πανδημίας,…

Δημοσιεύτηκε από Petros Tatsopoulos στις Πέμπτη, 6 Μαΐου 2021

Προς το παρόν, από ό,τι φαίνεται, ο κ.Λεφάκης δεν έχει μπει στον κόπο να απαντήσει, έχοντας αφήσει τον Τσατσόπουλο στο «Διαβάστηκε».