Βαρέθηκες την τηλεργασία και είδες ότι ζητούν ζευγάρι που θα ταξιδέψει με την οικογένεια με το ιδιωτικό του τζετ στο σπίτι τους στο νησί; Μια πλούσια οικογένεια στρατολογεί ένα ζευγάρι για να αναλάβει την διαχείριση του νοικοκυριού τους στο ιδιωτικό τους νησί στις Μπαχάμες. Εκτός από το ιδιωτικό νησί, έχουν επίσης ένα τεράστιο κτήμα στη Νάπολη της Φλόριντα, σε περίπτωση που αυτά τα λαμπερά καταγάλανα νερά και οι αμμώδεις παραλίες αρχίσουν να γίνονται λίγο μονότονα.

Εάν αυτό δεν ήταν αρκετό, το πακέτο απασχόλησης περιλαμβάνει επίσης διαμονή, υγειονομική περίθαλψη και οδοντιατρικά έξοδα. Και με ρεπό τα Σαββατοκύριακα, υπάρχει αρκετός χρόνος για ξεκούραση και χαλάρωση – είτε αυτό είναι κολύμπι με χοίρους στον κοντινό Εξούμα, απολαμβάνοντας μερικές από τις καλύτερες καταδύσεις και θαλάσσια σπορ στον κόσμο, είτε απλά απολαμβάνοντας τον ήλιο και ατενίζοντας παραλίες με φοίνικες.

θα περάσετε το χρόνο σας τις καθημερινές, καθαρίζοντας, οργανώνοντας και διαχειρίζοντας τα τεράστια κτήματα της οικογένειας – τόσο στις Μπαχάμες όσο και στη Φλόριντα. Και με το κτήμα στις Μπαχάμες να αποτελείται από τέσσερα σπίτια με τέσσερα υπνοδωμάτια το καθένα, αυτό δεν είναι μικρή εγχείρημα.

Η Lucy Challenger, ιδρύτρια της Polo & Tweed, δήλωσε: «Αυτή είναι πραγματικά μια μοναδική θέση. Τόσο πολύ που ο πελάτης γελούσε μου είπε ότι μπήκε στον πειρασμό να κάνει αίτηση για τη δουλειά ο ίδιος».

«Περιττό να πούμε ότι έχουμε κατακλυστεί από απαντήσεις από τότε που η αγγελία βγήκε στον αέρα στην ιστοσελίδα μας το Σαββατοκύριακο. Αλλά δεν έχουμε ακόμη συντάξει μια σύντομη λίστα, οπότε θα παροτρύναμε τα ενδιαφερόμενα ζευγάρια να στείλουν μέσω των βιογραφικό τους χωρίς καθυστέρηση».

Υγ: Τουλάχιστον ένας από εσάς πρέπει να είναι κάτοχος άδειας οδήγησης και πρέπει και οι δύο να έχετε το νόμιμο δικαίωμα να εργαστείτε στις ΗΠΑ.