Όπως έχει αποδείξει ξανά και ξανά αυτή η σειρά του Netflix, δεν είναι όλα όπως φαίνονται.

https://twitter.com/hashtag/StrangerThings?src=hash&ref_src=twsrc%5Etfw

Το φινάλε της 3ης σεζόν έκλεισε με τον αγαπημένο Τζιμ Χόπερ (Ντέιβιντ Χάρμπορ) φαινομενικά νεκρό, την οικογένεια Μπάιερς να φεύγει από την πόλη και τις εγκαταστάσεις των Ρώσων να καταστρέφονται, τουλάχιστον προς το παρόν. Το νέο teaser αποδεικνύει ότι τα πράγματα έχουν πάει στραβά από τότε. Πρώτον, η Eleven(Millie Bobby Brown)φαίνεται να είναι κλειδωμένη πίσω από μια πόρτα στο ίδιο είδος ιδρύματος στο οποίο μεγάλωσε.

Ένα teaser τον Φεβρουάριο του 2020 επιβεβαίωσε τη μεγαλύτερη υποψία των οπαδών: Ο Hopper είναι ζωντανός. Με λεζάντα “Από τη Ρωσία με αγάπη”, το κλιπ μας έδειχνε ένα χιονισμένο σιδηρόδρομο γεμάτο με εργάτες που φρουρούνταν από Ρώσους αξιωματικούς. Το τελευταίο πλάνο σε έναν εργαζόμενο που σταματά για να σκουπίσει το φρύδι του μας ανατρίχιασε: ένα κεφάλι-ξυρισμένο και ο Hopper.

https://twitter.com/hashtag/StrangerThings4?src=hash&ref_src=twsrc%5Etfw

Τουλάχιστον  ένα μέρος της 4ης Σεζόν θα λάβει χώρα στη Ρωσία, της οποίας οι κακοί εγκέφαλοι βρίσκονται συνεχώς πίσω από το χάος της εποχής του Ψυχρού Πολέμου που εκτυλίσσεται στο Hawkins.

https://t.co/wIYq7iYPdV

Σε κάτι παραπάνω από ένα λεπτό που κρατά το τρέιλερ η σειρά επιστρέφει στο Εργαστήριο Hawkins, όπου ο Δρ Martin Brenner του Matthew Modine – που πιστεύεται ότι σκοτώθηκε στην Σεζόν 1 – εκτελεί δοκιμές σε παιδιά με ειδικές δυνάμεις. Αφού κινείται αργά προς τα κάτω σε ένα διάδρομο, η κάμερα στη συνέχεια αιωρείται γύρω από την πόρτα της “11”, ο χαρακτήρας της Millie Bobbie Brown που εμφανίζεται για ένα πλάνο όταν τελειώνει το teaser.

Καθώς η παραγωγή διακόπηκε λόγω του Covid-19, το τελευταίο teaser δεν δίνει πληροφορίες σχετικά με την ημερομηνία πρεμιέρας της 4ης σεζόν στις Το Netflix; ένα δελτίο τύπου που συνόδευε το κλιπ λέει μόνο”Το Stranger Things 4 είναι αυτή τη στιγμή σε παραγωγή”. 15 μήνες πέρασαν (ίσως και παραπάνω, έχουμε χάσει το μέτρημα) από την τελευταία φορά που κολλήσαμε με τα πιτσιρίκια αυτά.

https://twitter.com/hashtag/StrangerThings?src=hash&ref_src=twsrc%5Etfw

Οι Αδελφοί Ντάφερ πρόσθεσαν: «Η 4η σεζόν διαμορφώνεται ως η μεγαλύτερη και πιο τρομακτική σεζόν μέχρι στιγμής, και δεν μπορούμε να περιμένουμε να δουν όλοι περισσότερα. Εν τω μεταξύ — προσευχήσου για τον Αμερικανό”.

Ανανεώνω τη συνδρομή μου as we talk…