Αναμένοντας την Πέμπτη σεζόν του La Casa de Papel, αυτό που ήδη γνωρίζουμε είναι πως θα είναι και η τελευταία. Πρακτικά, αυτό που περιμένουμε είναι το οριστικό φινάλε μιας σειράς που όρισε λίγο πολύ την έννοια του binge watching στη ζωή μας.

Προφανώς, οι ηθοποιοί της σειράς βιώνουν διπλό χωρισμό, αν σκεφτείς πως τόσα χρόνια το σετ της σειράς έχει γίνει λίγο πολύ δεύτερο σπίτι τους. Ο Alvaro Morte, ο El Profesor στη σειρά, με μια βίντεο ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, αποχαιρέτησε το πλατό της σειράς χωρίς καν να μιλάει. Και η αλήθεια είναι πως δεν ήταν απαραίτητο, αφού το βλέμμα του τα είπε όλα και όσα δεν είπε αυτό, έγιναν σαφή στη λεζάντα.

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Álvaro Morte (@alvaromorte)

«Αφήνοντας για τελευταία φορά το πλατό του Casa de Papel. Τα λόγια δεν είναι απαραίτητα. Είμαι ευγνώμων για τόσα πολλά, για τα πάντα. Στους φανς (πρώτα από όλα), σε ολόκληρη την ομάδα της Vancouver Media και στο Netflix. Και σε εσένα αγαπητέ μου Profesor. Θα μου λείπουν οι καλές στιγμές που περάσαμε μαζί. Σας ευχαριστώ».

Αντίστοιχη ανάρτηση έκανε και η Inspectora Raquel Murillo (ή Lisboa), η καψούρα του Professor στη σειρά. Στο δικό της ποστ η Itziar Ituño τόνισε πως «το ταξίδι ήταν φανταστικό» και κάπως έτσι μείναμε εμείς να περιμένουμε να το δούμε να ολοκληρώνεται.