Εμα Ντ’ Αρσι, Ματ Σμιθ, Ολίβια Κουκ, Ρις Ιφάνς και Στιβ Τουσέντ. Τα μέλη της οικογένειας Ταργκάριεν που θα αγαπάμε να μισούμε. Το σενάριο ακολουθεί την ιστορία των Ταργκάριεν όπως την εξιστόρησε ο Τζόρτζ Ρ. Ρ. Μάρτιν στο βιβλίο “Fire and Blood”. Ο πόλεμος συμβαίνει πάλι για την κατάκτηση του Iron Throne (όχι της Παυλιάνης) ανάμεσα στον Έγκον τον Δεύτερο (τον Κατακτητή) και την αδελφή του Rhaenyra, μακελεύτηκε η μισή οικογένεια, σχεδόν αφανίστηκε η δυναστεία που είχε και μια ροπή στην αιμομιξία.

Τι πρέπει να γνωρίζεις: Ο Έγκον καβάλησε τον Μπαλήριον τον Μαύρο Τρόμο, τον μεγαλύτερο δράκο που είχε δει ποτέ του Γούεστερος, και με τις δύο αδερφές του, κατάφερε να κατακτήσει και να ενώσει τα 6 από τα 7 Βασίλεια του Γουέστερος. Η νέα αυτοκρατορία που δημιούργησε ο Έγκον ο Κατακτητής, έμεινε  στα χέρια των Ταργκάρυεν, για τα επόμενα 283 χρόνια. Θα χυθεί ντεκαπάζ πριν χυθεί αίμα.

https://twitter.com/hashtag/HouseoftheDragon?src=hash&ref_src=twsrc%5Etfw

Τα νέα μέλη του Οίκου Ταργκάριεν στο πρίκουελ της σειράς: Ολίβια Κουκ, Έμα Ντ’Αρσι (της σειράς  του Amazon «Truth Seekers») και τον πρίγκιπα Φίλιππο/ Ματ Σμιθ, ο οποίος υποδύθηκε τον σύζυγό της Ελισάβετ στις δύο πρώτες σεζόν του The Crown. Το HBO έχει ανακοινώσει μια πρώτη σεζόν η οποία θα αποτελείται από δεκα επεισόδια αλλά δεν έχει δώσει κάποια πληροφορία για την ημερομηνία που θα κάνει πρεμιέρα. Το  μόνο σίγουρο είναι ότι θα δούμε το πρώτο επεισόδιο το 2022.

Η σειρά, η οποία διαδραματίζεται 300 χρόνια πριν από τα γεγονότα του Game of Thrones, αφηγείται την ιστορία του Οίκου Targaryen. Το prequel του House of the Dragon θα είναι δημιούργημα του «μπαμπά» του GoT,  Τζορτζ Ρ.Ρ. Μάρτιν και του σεναριογράφου Ράιαν Κόνταλ, οι οποίοι θα ενεργούν ως showrunner μαζί με τον Μιγκέλ Σαπότσνικ. Ο Σαπότσνικ είναι ο βετεράνος σκηνοθέτης σε μερικά από τα μεγαλύτερα επεισόδια του GoT, συμπεριλαμβανομένων των “The Bells”, “The Long Night” και “Battle of the Bastards.

https://twitter.com/hashtag/HouseoftheDragon?src=hash&ref_src=twsrc%5Etfw

Έμμα Ντ’ Άρσι ως Πριγκίπισσα Ρενίρα Ταργκάριεν: Το πρωτότοκο παιδί του βασιλιά. Είναι καθαρό βαλυριανό αίμα και ιππεύει τους Δράκους. Πολλοί θα έλεγαν ότι η Ρενίρα γεννήθηκε με τα πάντα αλλά δεν γεννήθηκε άντρας.

https://twitter.com/hashtag/HouseoftheDragon?src=hash&ref_src=twsrc%5Etfw

Ματ Σμιθ ως Πρίγκιπας Ντέιμον Ταργκάριεν: Ο μικρότερος αδελφός του Βασιλιά Βισέρι και κληρονόμος του θρόνου, ο Ντέιμον είναι ένας ασύγκριτος πολεμιστής και ένας γητευτής των δράκων που κατέχει το αληθινό αίμα του δράκου. Αλλά λέγεται ότι κάθε φορά που ένα Ταργκάριεν γεννιέται, οι θεοί πέταγαν ένα νόμισμα στον αέρα.