Το φλερτ του “Έτερος Εγώ με το Netflix ήταν ένα από τα λίγα πράγματα που μας έκαναν να τσιρίξουμε από χαρά το προηγούμενο διάστημα. Πρακτικά, δεν υπήρξε κανένας ποιοτικός λόγος έκπληξης που η σειρά του Σωτήρη Τσαφούλια έφτασε να πληροί όλες τις προϋποθέσεις για να βρει τη θέση της ανάμεσα στις σειρές που μπιντζάραμε σαν τρελοί, την περίοδο που μόνο μας πεδίο δράσης ήταν το σπίτι και πιθανότατα ο καναπές. Το σοκ αφορούσε απλώς την πρωτιά: θα ήταν η πρώτη ελληνική σειρά που θα έκανε ντεμπούτο στην πλατφόρμα.  

Ενώ μέχρι πρότινος γνωρίζαμε πως το παιχνίδι της ένταξης του ‘Έτερος Εγώ’ στην πλατφόρμα παιζόταν ανάμεσα στην Cosmote και το ίδιο το Netflix, σύμφωνα με ρεπορτάζ του iefimerida, μαθαίνουμε πως το φλερτ έληξε άδοξα και η αγαπημένη μας ελληνική σειρά θα παραμείνει στην πλατφόρμα που ήδη είναι και σε ελληνικά δεδομένα. Ναι, fail το φλερτάκι με το Netflix. Τσάμπα η χαρά; Στο τέλος της μέρας, μπορεί και όχι.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, υψηλόβαθμο στέλεχος της Cosmote δήλωσε πως δεν προτίθεται να «πυροβολήσει τα πόδια του», χαρίζοντας ένα τόσο ισχυρό χαρτί σε άλλη πλατφόρμα. Η σκληρή αλήθεια είναι πως η Cosmote αποτέλεσε την πρώτη ψηφιακή πλατφόρμα που αναγνώρισε τη δυναμική του Έτερος Εγώ, ρίσκαρε και κέρδισε. Όπως αναφέρεται, δεν ήταν καθόλου διατεθειμένη να τσιμπήσει με το δόλωμα του Netflix παρόλο που το ποσό που «παιζόταν» ήταν εξαψήφιο και από εκείνα που δεν αγνοείς εύκολα.

Ο ίδιος ο Σωτήρης Τσαφούλιας, την τελευταία φορά που μίλησε για το φλερτ της σειράς του με το Netflix είχε αναφέρει το ήδη γνωστό: πως το παιχνίδι παίζεται στα δικαιώματα και στη συμφωνία μεταξύ των δυο πλατφορμών. Στο μεταξύ, έχει γίνει ήδη σαφές, από μια συνέντευξη του Πέτρου Λαγούτη στον Γρηγόρη Αρναούτογλου, πως έρχεται και επόμενη σεζόν της αγαπημένης σειράς και το μόνο που μας ενδιαφέρει είναι να τη δούμε. Μόνο Cosmote TV; Μόνο Cosmote TV. Δεν θα τα χαλάσουμε εκεί. Στην τελική, μεταξύ μας, πιθανότατα, ούτε και εμείς θα πυροβολούσαμε τα πόδια μας.