Σαν άλλος ειδικός των εργασιακών, ο Σάββας Πούμπουρας, σε ένα βίντεο στο Instagram του το οποίο έχει κατέβει, μίλησε για την κακή στάση των ανθρώπων απέναντι στην ανεργία. Δεν είναι διατεθειμένοι να κάνουν τα πάντα, έλεγε ο παρουσιαστής (;) προτείνοντας πως είναι προτιμότερο να βγει ένας άνθρωπος εκεί έξω και να δουλέψει αμισθί, παρά να κάθεται στο σπίτι του και να περιμένει να βρει δουλειά ή ένα εισόδημα τέλος πάντων, ως δια μαγείας. Σωστά; Προφανώς όχι, αλλά αυτή είναι η άποψη που σχημάτισε ο κ.Πούμπουρας από την εμπειρία του στις «Ημέρες Καριέρας».

Σε κάθε περίπτωση, το βίντεό του δέχτηκε σφοδρές αντιδράσεις, μιας και λίγη ανοχή έχουν πια οι άνθρωποι σε τέτοιου είδους δηλώσεις. Ξαφνικά, όμως, σκάει ένα tweet του Κωνσταντίνου Χριστοφόρου, που αποτέλεσε και το ιδανικότερο πετσόκομμα στον Σάββα Πούμπουρα. Ήταν τόσο καλό που ομολογούμε πως σχεδόν χειροκροτήσαμε. Απευθυνόμενος στον πρόεδρο του τηλεοπτικού σταθμού ΡΙΚ, με τον οποίο ο κ.Πούμπουρας φαίνεται να συνεργάζεται, έγραψε:

«Αγαπητε @AFrangos, μετά από το σημερινό βαρυσήμαντο εργασιακό Μανιφέστο του Καρλ…ε συγνώμη Σάββα Πούμπουρα, πιστεύω ότι το ΡΙΚ θα πρέπει να αναθεωρήσει τη σύμβασή του και να τον επαναπροσλάβει αμισθί. Θα ήταν το ζωντανό παράδειγμα προς τους νέους που εγκαλεί σήμερα» #πουμπουρας

https://twitter.com/AFrangos?ref_src=twsrc%5Etfw

Το «πάρτι» βέβαια έμεινε εκεί, μιας και πρόεδρος του Δ.Σ. του ΡΙΚ, Ανδρέας Φράγκος, προσπάθησε να κρατήσει τις αποστάσεις του και από τις δηλώσεις του κ.Πούμπουρα, καθώς και από τη μαχητική διάθεση του Κωνσταντίνου Χριστοφόρου, με μια “άλλα λόγια ν’αγαπιόμαστε” προσέγγιση.

https://twitter.com/KonstantinosXr?ref_src=twsrc%5Etfw