Οι φιλίες βελτιώνουν την ψυχική και σωματική μας ευεξία, το ανοσοποιητικό σύστημα και γενικότερα την υγεία μας. Σκεφτείτε πόσο άλλαξε η διάθεσή σας μόλις καταφέρατε να δείτε τους φίλους σας μετά από τόσο καιρό. Ειδικά τώρα που η εστίαση άνοιξε μετά από περίπου 6 μήνες, σίγουρα έχετε πολλά να πείτε και ευτυχώς, δεν θα υπάρχει μουσική για να δυσκολέψει τη συζήτησή σας.

Παρόλο που η επαφή μας με τους φίλους και τους γνωστούς δεν διακόπηκε μέσα στην καραντίνα λόγω του ίντερνετ και της κάμεράς μας, πρέπει να παραδεχτούμε ότι δεν είναι το ίδιο καθώς μας χωρίζουν χιλιόμετρα και μία οθόνη. Οι αλληλεπιδράσεις πρόσωπο με πρόσωπο και η επαφή με τα μάτια, προκαλούν μεγαλύτερη ”κίνηση” στις περιοχές του εγκεφάλου από οποιοδήποτε κινητό, νέας ή παλιάς τεχνολογίας.

Ο φωτογράφος Alexan Sarikamichian, με έδρα το Μπουένος Άιρες, συνεργάστηκε με τις τέσσερις γυναίκες, την Natalia Zanni, την Sofia Malavitta, την Antonella del Bianco και την Yamila Guns για να δημιουργήσουν ένα φωτογραφικό άλμπουμ που βασίζεται στη φιλία, τη γυναικεία ενδυνάμωση και, όπως θα δείτε, το μαγικό ηλιοβασίλεμα.