Στο Λας Βέγκας κυρίες και κύριοι, εκεί που δεν επικρατεί κανένας φόβος και καμία παράνοια παρά μόνο τα λαμπερά φωτάκια, οι ήχοι της νίκης από τα φρουτάκια και ο Έλβις στις εκκλησίες. Ρωτήστε τον Γιώργο Τράγκα, πριν λίγα χρόνια είχε βρεθεί εκεί για να παντρευτεί. Βέβαια, μετά τη δημιουργία πολιτικού κόμματος, δεν ξέρουμε αν βρει το χρόνο να βρεθεί ξανά στα καζίνο που τρέφουν μέρα με τη μέρα το αμερικανικό όνειρο.

Αλλά ας αφήσουμε τον Γιώργο Τράγκα στην ησυχία του. Στο Βέγκας θα δούμε σύντομα το πρώτο ξενοδοχείο της Atari, της σκονισμένης κονσόλας βιντεοπαιχνιδιών που κάποτε μας κρατούσε συντροφιά τα καλοκαίρια ενώ κανονικά θα έπρεπε να είμαστε στις αλάνες με τους φίλους μας. Η αλήθεια είναι πως συνέβαλε στο να γίνουμε ακοινώνητοι αλλά αυτό μικρή σημασία έχει μπροστά στις αμέτρητες ώρες γνήσιου καψίματος που μας χάρισε.

Τη δημιουργία τους ανέλαβε η GSD Group και έχει σκοπό να παραδώσει ένα αποτέλεσμα που θα κάνει τους gamers να πετάξουν από τη χαρά τους. Θα υπάρχουν θεματικές που θα βασίζονται -προφανώς- στα παιχνίδια της κονσόλας με το ρετρό στοιχείο να κυριαρχεί. Επίσης θα μπορεί κάποιος να πιει το ποτό του σε speakesies, σε κλαμπ και να γευματίσει σε εστιατόρια, μάλλον για να ξεκουράσει τα μάτια του από την οθόνη.

Και σαν να μην έφτανε αυτό, ένα δεύτερο ξενοδοχείο πρόκειται να κατασκευαστεί στον Φοίνιξ της Αριζόνα ενώ σειρά θα πάρουν το Όστιν, το Σικάγο, το Ντένβερ, το Σαν Φρανσίσκο, το Σαν Χοσέ και το Σιάτλ. Όχι, δεν θα δούμε ένα στην Αθήνα αλλά αυτό δε σημαίνει ότι δεν μπορούμε να επισκεφτούμε την Αμερική για να περάσουμε μερικές νύχτες εντός τους Atari. Ωραίο ακούγεται αυτό, έτσι;