Δεν υπάρχει καμία ντροπή σε όλο αυτό. Το να επιλέξεις να κάνεις γυμνισμό είναι σα να έρχεσαι σε αρμονία με τη φύση σου. Ωστόσο το ερώτημα είναι πού θα μπορείς να κάνεις νόμιμα και να το απολαύσεις χωρίς ενοχές. Βρήκαμε ένα νέο χάρτη με τα μέρη που μπορείς να κάνεις ηλιοθεραπεία γυμνός ή topless σε όλο τον κόσμο, ώστε να πάρεις πιο εύκολα να κάνεις τα δικά σου καλοκαιρινά σχέδια.

Χάρη στο βρετανικό brand μαγιό Pour Moi, ο χάρτης κατηγοριοποιεί τις χώρες σε τέσσερα χρώματα: Πράσινο, πορτοκαλί, κόκκινο και γκρι. Όπου είναι πράσινο, μπορείς να κάνεις ηλιοθεραπεία γυμνός. Στις πορτοκαλί περιοχές, οι κανόνες είναι ασαφείς και στις κόκκινες ζώνες θεωρείται παράνομο και θα υπάρξουν αυστηρές τιμωρίες. Τέλος όσον αφορά τις γκρι χώρες, δεν υπήρχαν διαθέσιμες πληροφορίες για τη λήψη απόφασης για την αναφορά.

Η έρευνα της Pour Moi δείχνει πως 10.700.000 αναζητήσεις πραγματοποιήθηκαν σε όλο τον κόσμο τους τελευταίους 12 μήνες για «παραλίες γυμνιστών», «θέρετρα γυμνιστών» και «γυμνή ηλιοθεραπεία». Κάτω από το χάρτη, η Pour Moi παραθέτει επίσης μια ηπειρωτική ανάλυση των πάντων.

Στις Ηνωμένες Πολιτείες υπάρχουν 32 πολιτείες όπου δε θα πρέπει να έχεις νομικές ανησυχίες σχετικά με το να είσαι γυμνός στην παραλία. Για περισσότερες πληροφορίες, η Pour Moi προσφέρει έναν άλλο οδηγό στον ιστότοπό τους, μέσω του οποίου μπορείς να ελέγξεις για ολόκληρη την ανάλυση των ΗΠΑ. Η Ευρώπη είναι ίσως η ήπειρος με τις πιο αποδεκτές πολιτικές για τον γυμνισμό, ενώ η Αυστρία, η Βουλγαρία, η Κροατία, η Δανία και η Γερμανία χαρακτηρίζονται ως μέρη όπου μπορείς εύκολα να βρεις παραλίες για γυμνιστές. Ε καλά, ρωτήστε και για Ελλάδα, ρε παιδιά.

«Γνωρίζουμε ότι πολλοί πελάτες μας επιθυμούν να πετάξουν το μαγιό τους όταν κάνουν ηλιοθεραπεία και με τα προσωρινά βήματα προς το άνοιγμα των διεθνών ταξιδιών, θέλαμε να βοηθήσουμε τους ανθρώπους να βρουν πού μπορούν να είναι νόμιμοι ώστε να κάνουν γυμνισμό», ανέφερε χαρακτηριστικά ο ιδρυτής της Pour Moi, Michael Thomson.