Υπέροχη χώρα η Αμερική. Εκεί γεννιούνται οι τάσεις που με τη δύναμη του αέρα έρχονται μετά από μερικά χρόνια και στην Ευρώπη. Όλα περιστρέφονται γύρω από εκείνη, κακά τα ψέματα. Αν κάτι δεν γίνει πρώτα στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής, τότε είναι σαν να μην συνέβη ποτέ. Αφού λοιπόν ένα μεγάλο μέρος του αμερικανικού λαού πίστεψε ότι ο Τζο Μπάιντεν θα βάλει όριο στα χάμπουργκερ, τότε είναι θέμα χρόνου να πιστέψουμε και στη χώρα μας ότι θα μπει όριο στην προβατίνα.

Τις τελευταίες ημέρες κυκλοφορεί μια juicy σαν μπιφτέκι φήμη που εξαπλώνεται από σπίτι σε σπίτι μέσω του έγκυρου Fox News και των Ρεπουμπλικανών -το ίδιο είναι. Σύμφωνα με αυτή τη φήμη, ο Τζο Μπάιντεν θα μπουκάρει με το έτσι θέλω στις κουζίνες των Αμερικανών και θα τους επιβάλλει αυστηρή δίαιτα αφού θα βάλει όριο στο πόσο κιμά για τα χάμπουργκερ αγοράζει ο πάντα fit λαός.

Η Ρεμπουμπλικανή Λόρεν Μπέμπερτ είπε πως «οι Δημοκρατικοί θέλουν να βάλουν όριο περίπου δύο κιλών στην κατανάλωση βοδινού κρέατος ετησίως» και η παρουσιάστρια του Fox News, Τζίσι Γουότερς, έκανε αναπαραγωγή της είδησης χωρίς δεύτερη σκέψη.

https://twitter.com/laurenboebert/status/1385955098715729926?ref_src=twsrc%5Etfw

Η βρετανική Daily Mail ήταν η πρώτη που δημοσίευσε το θέμα, άσχετα αν ο ερευνητής του Πανεπιστημίου του Μίσιγκαν που η εφημερίδα βασίστηκε στη μελέτη του, ξεκαθάρισε ότι δεν έχει καμία σχέση με τα σχέδια του Μπάιντεν. Η Μπέμπερτ, πάντως, το πήρε πολύ σοβαρά όπως είδατε.

Ο Ρεμπουμπλικανός κυβερνήτης του Τέξας, Γκρεγκ Άμποτ, δεν μας απογοήτευσε ούτε εκείνος αφού έκανε το εξής tweet, με μια σπάτουλα στο χέρι και ένα μπιφτέκι να ψήνεται στη σχάρα. Σε αυτό το σημείο να ευχαριστήσουμε την Αμερική για τις υπέροχες στιγμές που μας χαρίζει.

https://t.co/zqYS9kH8CU