Πρέπει να παραδεχτούμε ότι την πρώτη, σχεδόν κανονική μας έξοδο, δεν την φανταζόμασταν έτσι. Όπως μάθαμε, θα ισχύουν κάποιοι κανόνες ώστε να περιοριστεί η μετάδοση του ιού αλλά και να λειτουργήσει -επιτέλους- η εστίαση. Η υποχρεωτική αποστολή SMS στο 13033 θα συνεχίζει να μας κάνει παρέα για λίγο ακόμα ενώ αυτό που κρατάμε, είναι ότι δεν θα υπάρχει μουσική για να συνοδεύσει το ποτό, το φαγητό και τις συζητήσεις μας. Για ποιο λόγο μπαίνει σε ισχύ αυτό το μέτρο; Γιατί όσο υπάρχει μουσική, υπάρχει κίνδυνος να μην ακούμε τον συνομιλητή μας με αποτέλεσμα να μιλήσουμε πιο δυνατά (απελευθερώνονται σταγονίδια) αλλά και να έρθουμε πιο κοντά.

Υπάρχουν όμως και κάποια μέτρα που κυβέρνηση δεν έκανε γνωστά αλλά πρόκειται να μάθετε σύντομα. Μπορεί και όχι, οι πιθανότητες να τα βγάλαμε όλα αυτά από το μυαλό μας είναι αυξημένες. Ευχόμαστε να περάσετε καλά στην πρώτη σας επίσημη έξοδο και να ευχαριστηθείτε την μερική επιστροφή σας στην κανονικότητα.

Στα εστιατόρια, τα πιάτα θα σερβίρονται κρύα έτσι ώστε οι πελάτες να μην περιμένουν να κρυώσει το φαγητό τους καθώς έτσι παρατείνουν το χρόνο τους έξω από το σπίτι τους.

via GIPHY

Απαγορεύεται ρητά να ακουμπάτε τα άτομα της παρέας σας. Να πάτε στις πιλοτές.

Οι σερβιτόροι θα φέρνουν την παραγγελία ντυμένοι αστροναύτες.

via GIPHY

Τα ποτά θα σερβίρονται μισά και πολύ μας είναι. Πίνεις ένα σφηνάκι και έφυγες.

Στα μπαρ και στα εστιατόρια θα υπάρχουν μικρά τείχη στα πρότυπα αυτών που έχτισε ο Ντόναλντ Τραμπ με σκοπό τον περιορισμό του ιού.

via GIPHY

Η μουσική από το κινητό απαγορεύεται. Σκεφτείτε ο καθένας να βάζει στο τραπέζι του τη μουσική της αρεσκείας του. Πονοκέφαλος.

Οι τουαλέτες δεν θα είναι ανοιχτές για τους πελάτες διότι υπάρχει κίνδυνος μετάδοσης του ιού. Υπάρχουν και οι πλατείες.