Υπάρχουν μερικές παραδόσεις στη χώρα μας οι οποίες δεν πρέπει να σπάνε. Μία από αυτές, είναι και οι ευχετήριες κάρτες του Βαγγέλη Μεϊμαράκη για το Πάσχα. Κάθε χρόνο, τέτοιες μέρες, στα εισερχόμενα μηνύματα των δημοσιογράφων, εμφανίζεται μία πολύ cringe γλυκιά φωτογραφία με μουστάκι που μας εύχεται καλό Πάσχα.

Η φετινή κάρτα ήρθε από τις Βρυξέλλες με αγάπη και είναι εμπνευσμένη από από την πανδημία αλλά και την χαλάρωση των μέτρων. «Λίγο ακόμα και βγαίνουμε» είναι η φράση κλειδί η οποία μας γέμισε με αισιοδοξία για το μέλλον.

Ευτυχώς, ο αντιπρόεδρος του ΕΛΚ δεν μας θυμάται μόνο τη Μεγάλη Εβδομάδα καθώς δεν είναι λίγες οι φορές που μας έχει ευχηθεί ‘‘Καλά Χριστούγεννα” πάντα με την ίδια cringe χαρούμενη διάθεση.

Προσπαθήστε να σκεφτείτε για λίγο, πώς θα έμοιαζε η Αττική αν στη θέση του Γιώργου Πατούλη βρισκόταν ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης. Χωρίς να θέλουμε να μειώσουμε το έργο και τα τρωκτικά που αμόλησε ο περιφερειάρχης στους δρόμους της Αττικής για το Πάσχα, θεωρούμε ότι το πιο αυθεντικό μουστάκι της Ελλάδας, θα πήγαινε τον στολισμό ένα βήμα παρακάτω.